Verdidebatt

Avskaffelsen av Norge.

300 US-Marines i Værnes.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

De hadde ikke sittet så mange dager i regjeringen,Søreide og Brende,før jeg her på verdidebatt begynte å skrive at denne forsvarsminister og utenriksminister var en større katastrofe for Norge enn AP-regjeringen i 1938-1940;Koht-Nygaardsvold.

Det var jo åpenbart at Søreide/Brende var USA-frelste globalister som lik pudler stilte seg til disposisjon for krigsprosjektet New World Order. Det viktigste poenget med NWO er at grenser og nasjonalstater skal avskaffes.Globalstaten med totalovervåkning.

At så godt som hele Stortinget begeistres av dette fikk vi oppleve da det massivt stemte for overføring av finanstilsynet til Brüssel. AP såvel som Frp. Og dette på et tidspunkt mangt et klokt menneske mente at EU gikk i oppløsning,noe det også gjør. Den eneste desperate ideen Brussel har nå er å binde sammen prosjektet ved hjelp av en EU-Hær og massiv - ekstrem opprustning av overvåkning og politietatene.

Det er da Adresseavisa som har redegjort for at 300 US-Marines er iferd med å utstasjoneres i Værnes. Alt som Søreide/Brende har gjort siden de fikk makt har lagt grunnen for at Norge ikke bare teoretisk, men også i praksis blir en framskutt amerikansk militærbase for krigen mot Russland. Enhver amerikansk general hisser nå til krig mot Russland i storkjeftige ordelag.

Så jeg er igrunnen ikke så opptatt av Søreide/Brende som er som de er: Pentagons ivrigste lakeier for avskaffelse av Norge som selvstendig nasjonalstat. Fra første dag ved makten.

Men folk vet ikke at også AP er for "global governance" og har alltid vært begeistret for den barbariske imperialismen som USA har stått for- i Vietnam helt til moderne kriger i Libya og Syria. Bombingen av Libya var under AP,full understøttelse til USAs leiesoldater i Syria,anerkjennelse av Syrian National Council,etc,etc Ufattelige summer tildelt Karzai-regimet i Afghanistan. Selv Bush d.y. var målløs over de norske pengesummene.

Norsk våpenindustri er i forhold til folketallet en av de største i verden og fungerer i stort som underlevrandører for Lockheed Martin,Boeing og de andre gigantene i USA med deres vasallstater.

Når begrepet Nato dukker opp i norsk presse,kan man få det inntrykket at det er en egal demokratisk organisasjon hvor små og store debatterer på Thorbjørn Egnervis om godheten i Kardemomme By. I virkeligheten forholder det seg omvendt: Nato er Pentagons Fremmedlegion. USA betaler rundt 70-75% av alt som har med Nato å gjøre og som motytelse forlanger de at medlemsstatene lydig støtter de amerikanske krigsprosjektene.

Heri ligger nå Natos store aktuelle krise: Nato-stater som Frankrike,Tyskland,England har sine egne ambisjoner og teorier om hvordan Arabia,SentralAsia og Afrika skal ny- koloniseres og vrir seg under Pentagons pisk. Det at Putin skal til Paris 19 oktober irriterer USA noe forbannet fordi de ønsker seg Nato-aggresjoner mot Russland, mens Paris gjerne vil ha en avspenning.

Etter at Kissinger hadde vært en sentral arkitekt for hvordan teppebombe Vietnam og IndoKina ble han i Universitetets Aula tildelt Nobels Fredspris av Aase Lionæs. Herfra går det en klar AP-linje til at dronekriger Obama også fikk Nobel Fredspris. Nå øver han intenst i atomkrig og har satt av 1 trillion dollar for å utvikle nye atomvåpen: B61-12 påbegynt i august 2016 og ferdig for masseproduksjon i 2020.Livermore Labs.

Det spiller overhodet ingen rolle om det er Høire eller AP som styrer norsk utenrikspolitikk.Det er kun avskrivningsbyråer for USAs State Department.

Det helt unike ved den norske situasjonen nå er at vi lever i et land hvor det ikke finnes noen politisk opposisjon. Etter andre verdenskrig hadde vi Norges Kommunistiske Parti inntil disse ble tilintetgjort av landsfader Gerhardsen på Kråkerøy,deretter hadde vi Orientering/SF og det snodige maoistiske AKP.

Idag finnes det absolutt ingenting bortsett fra noen blogger. En filosof Vetlesen på kronikkplass i Klassekampen idag har som Don Quijote begynt å speide etter Jonas Gahr Støre. Det er nivået. Som om landets fullblodsglobalist ville løfte en finger for å redde Norge som suveren nasjonalstat. Vestkantglobalistene vil naturligvis også delta i den amerikanske krigen mot Russland selv om NordNorge vil bli lagt øde og Vardøradaren blåst på sjøen.

Norge har aldri i moderne tid befunnet seg i en slik dyp krise som nå. Tenkende folk bør begynne å forberede seg på det som forestår. Siden ingen fra AP vil si det,gjør jeg det.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt