Verdidebatt

Damaskus

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Jesaia 17:1 

Utsagn om Damaskus. Se, Damaskus skal opphøre å være en by og bli til en ruinhaug.

Like før enden skal Damaskus bli en ruinhaug, og «Syrias rest skal bli som Israels barn i herlighet» (Jes 17:3)

Detter er blitt profetert for ca 2500 år siden, at Damaskus skal bli en ruinhaug, og det er ganske underligt at denne by ikke er tidligere blitt ødlagt igjennom tidene.dette vil skje  mot endetiden som det er blitt proffetert over, så skjer det i disse dager en omfattende krig i syria, der flere land er innvolert, spesielt Russland, og Usa har kommet mer og mer på banen.

Hvilke tanker får man når man leser i en gammel Bok som er skrevet for mange tusener av år siden kan forutsi så mange ting som vil skje i vår tidsalder? Hva gjør dette med troen til menneskene.? Blir troen, og sannheten forsterket.? eller velger man å ignonere dette også? Man har alltid noen undskyldninger på at det som er skrevt for så lenge siden, er enten tilfeldigt, eller at det enno ikke har skjedd,og vil sansyneligt ikke skje heller,og man har helt sikkert mange andre borforklaringer også. Men for meg blir det som står i Bibelen mye mer tydeligt, og forståligt på hva som holder på å skje i enden av denne verdens tidsone. Dette er noe som virkeligt vil skje. Det vil også snart komme fram flere synelige profetier som er tilrettelagt for vår verden i dag som no er i endetiden. Dette med dyrets merke  for eksempel,nermer seg også, som så mange ignonere lett i dag, både troende og ikke troende.

Dette er også snart en realitet.

Apenbaring 16:12
Og den sjette engel tømte sin skål ut i den store elv Eufrat; og vannet i den tørket bort, forat der skulde ryddes vei for kongene fra Østen. I dag så holder denne elva tørke ut vannstanden på denne elven er mye mye lavere en for en del år tilbake. Israels fol vender stadig hjemover til sitt hjemland, slim det står skrevet.  man må ta disse tegn på alvor.

Med disse budskapene som ligger svært nær, så er dette til vitne om at Guds ord er sanne, og et varsel og et tegn på Jesu komme er svært nær, tiden er inne til å se og ta de valg man har i sitt hjerte på hvilken side man vil stå på. Vil man til stadig ignonere det som er skrevet i sannhet, eller vil man lete og søke det som er der oppe? Vi snakker om endetidens budskaper. skal man fortsette å sove, eller skal man ta de ord som er nedskrevet for noen tusen år siden på alvor.?  Usa er i kjempe trøbbel, når det gjelder økonomien, det er bare et tids spørsmål når det smeller i Usa Økonomi, og når det kollapser i Usa. så vil det få store ringvirkninger i verden.er man da klare til å ta i mot slike utfordringer i sitt eget liv? Freden ligger ikke i verden men i Gud.Det å synligjøre Guds skrevne ord er viktig for den enkeltes hjerte, slik at man selv kan se og vurdere hva man ønsker å tro på. Guds ord eller verdens visdom.?

mvh

Rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt