Verdidebatt

Hillary Clinton er kriminell

FBI-direktør James Comey blir her grillet i kongressen på hvorfor han unnlater å søke å få tiltalt og dømt Hillary Clinton for hennes direkte løgner rundt epost-saken.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Sak kort oppsummert: Hillary Clinton er en kriminell som har solgt innflytelse mot cash, også til utenlandske agenter/stater. Loven krever at all hennes epost-korrespondanse skal gå via sikrede statlige servere. Problemet for en kriminell er at man ikke har lyst å dokumentere sin kriminelle aktivitet via statlige servere – dokumentasjon som man senere plikter å overlate, i sin helhet, til staten. Så Hillary valgte å sende sin korrespondanse privat, for å unngå å bli tatt. En hacker hacket heldigvis Hillarys private korresondanse, så saken fikk ben å gå på. Hillary benektet at hun hadde opptrådt i uoverenstemmelse med loven og for at den kriminelle Hillary skal kunne velges som president og slippe grundige undersøkelser rundt hva slags korrespondanse hun har drevet med, avviste FBI-lederen å tiltale Hillary, selv om Hillary har blitt tatt i løgn og lovbrudd.

Dette er et kort innblikk inn i politikkens verden, der presidentkandidater utelukkende er med for pengenes skyld, der det ikke spiller noen rolle om det blir demokrat eller reublikansk seier, fordi business as usual betyr at alle politikere og valgte kan fortsette å tjene fett på toppen.

Alle hater Trump, fordi han er den eneste IKKE-business as usual-kandidaten. Når man må velge mellom AIDS og influensa, så velger man influensa. Skal man komme det råtne politiske systemet til livs må man nok velge Donald Trump. De neste ukene blir spennende, der vi får se om det finnes ærlige representanter for folket i USA, som faktisk følger loven. Jeg har vanskelig for å tro at Hillary klarer å vri seg unna denne saken.

Det er irriterende at hackeren ikke ennå har gått ut med materialet han fant, men amerikanere har så kort hukommelse at hvis beviset skal få maksimal effekt, så må det dumpes rett før valget, så de faktisk skal huske at Hillary er kriminell og at de bør stemme på en annen kandidat. Skal man holde seg oppdatert bør man kanskje ikke følge norske medier som antagelig heier på Hillary og nekter å tro at hun har gjort noe galt. Hun er jo tross alt liberaldemokrat. Nei, hun er ikke liberaldemokrat, hun er kriminell. Hennes politikk er berikelse av seg selv.

Man kan lese seg opp på familien Clintons bi-aktiviteter feks her:

http://www.clintonmemoriallibrary.com/clintcrimefamily.html

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt