Verdidebatt

Evolusjonseksperter fra MF...

Man ser en viss tilbøyelighet til og med blant kristne til å kritisere folk som tar Bibelen bokstavelig. Er dette djevelens taktikk, sannheten som endelig kommer frem, eller rett og slett et psykologisk flokkfenomen?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Oskar Skarsaune er en som er ute og snakker nedlatende om de som måtte ha et annet syn på de som er åpne for at det er flere måter å tro om hvordan verden er skrudd sammen.

Forrige uke hadde han en liten seanse på NLA i Bergen. Selv gikk jeg desverre glipp av denne, men ser referert i avisen at han igjen snakker om de samme emner som ble tatt opp i hans bok "Skaperkoden" for noen år siden. Og vi ser at de samme feil og logiske kortslutninger gjøres om igjen.

For eksempel hevdes at debatten i 1860 mellom Huxley (Darwins bulldog) og Biskop Wilberforce inneholdt visse ordvekslinger som er typiske for den fordummende argumentasjonen fra kreasjonister og Intelligent Design tilhengere i dag. Men historien er en myte og sier vel heller hvor fordummende argumenter som brukes av evolusjonister.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt