Eirik Flikke

70

Mourinho minutt for minutt

TV 2 lager sin egen versjon av NRKs sakte-TV: Mourinho minutt for minutt!

Publisert: 24. mai 2016

Det startet med studio-forberedelser rundt lunsjtider (23. mai 2016) og da livesendingene var i gang kl. 14, rådet kun full forvirring.

Portugiseren som har hatt laaang juleferie - helt siden han fikk sparken i Chelsea før julen ringte inn i fjor - unnet seg en aldri så liten velregissert(?) spasertur utenfor sitt hjem i London, med journalistene som forventningsfullt "brudeslør". Nok et klubb-bryllup var under oppseiling for de fotballgale, der skilsmisser og nye ekteskapsinngåelser kommer som perler på en ryktesnor.

Rykter, ja. En velegnet "botox" i fotballgryta; som f. eks da The Special One visstnok var linket til en 50 mill bonus fra storklubben i midt-England, bare for å ikke slenge rundt seg med utroblikk overfor andre toppklubber under fritidshalvår og lediggang.

Og i samme øyeblikk som flytteeskene ble observert på vei ut av Mourinhos leilighet, åpnet Wall Street i pluss og Man United aksjene steg med i overkant av 3 prosent.

"Av alle uviktige ting i verden er fotball det viktigste", sa pave Johannes Paul II.

Nu vel. NRK sporten kl. 1940 lot seg imidlertid ikke imponere over pappeskene på en trapp i London. Det var Rekdal og Grindheim, Messi og Suarez. Det var dobbeltsculleren til Olaf Tufte og Henning Solberg "off piste" i rally Portugal, men nix TV-rute plass til en gråhåret portugiser på trenerflyttefot.

Men TV 2 hjelper deg altså med den slags: Mourinho minutt for minutt!

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
16 dager siden / 1202 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
22 dager siden / 1201 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
8 dager siden / 843 visninger
Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
4 dager siden / 752 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 638 visninger
Eit ansvarslaust Europa
av
Emil André Erstad
rundt 1 måned siden / 585 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere