Verdidebatt

Smuglernettverk bak nesten alle flyktningene

Smuglernettverkenes anslåtte inntekt i fjor var på 5-6 milliarder dollar, eller mer enn 41-50 milliarder kroner

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Så flyktningene til Europa er et ledd i en global kriminell virksomhet. I Norge omsettes det også for milliarder av kroner for huse flyktninger. Personlig har jeg aldri maktet å la meg lure av at denne migrasjonen er en nødhjelp. Jeg har skjønt fra dag en at det hele er et maskespill med et klart formål, som er å destabilisere verden og Norge er en del av verden.

Hvem er det som betaler for den enkelte flyktning, slik at mafian får sine tiltrengte kroner til mat på bordet? Jeg nevnte i en kommentar at mine barn aldri noensinne ville få samme rettighet i sitt eget land, enn det flyktingene får - aldri! For flyktnigene kommer hit uten noe midler. Vel..... Jeg kjenner til en "flyktning" som kjører rundt i en bil gitt av NAV, og med en bankkonto i utlandet med svært mange nuller etter tallet 4. Han er ikke den eneste.

Hvorfor er det slik? Alt som skjer her i verden har en årsak, og den som ikke ser tvers gjennom maskespillet, men hyler opp i raseri over at grensen ikke er visket ut og ikke skjønner at Norge har begrenset med midler, er for meg hyklere av verste skuffe. Enhver må skjønne at å arbeide for stabilitet i eget land er et personlig ansvar for hver eneste borger. Da må man også forstå sin egen begrensning.

Jeg har ikke i mot å hjelpe trengende, men jeg lar meg ikke lure til å hjelpe trengende for å holde den største kriminelle virksomhet i Europa ved like.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt