Verdidebatt

Hurra for norske myndigheter!

Vi pleier å takke Gud for at vi bor i et fritt land. Det er på tide å takke Norske myndigheter for de ting som vi vanligvis takker Gud for.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Politikerne må tåle mye skittkasting. Demonstrasjoner utenfor Stortinget forteller dem stadig vekk om alt de gjør galt. Folk som vet noe om psykologi, vet at man neppe får politikerne til å gjøre en bedre jobb på denne måten. Det er synd at ingen arrangerer en takke-demonstrasjon. Så la oss tolke barnetoget som en takke-demonstasjon!

Vi aner ikke hvor godt vi har det. Vi har ytringsfrihet, religionsfrihet, velferdsstat, et svært godt rettsystem, et politi som ikke er korrupt, etc etc etc. Mange av de som ALDRI gjør annet enn å syte og klage, vet ikke noe som helst om hvordan tilstanden er i land som er diktaturer.

At til og med ”folkefiender” som for eksempel Peder Jensen, Arne Treholt osv. får lov til å selge bøker i norske bokhandler, viser at Norge har en svært beundringsverdig respekt for ytringsfriheten.

Alle vi som bor i dette landet bør rette en stor takk til staten, departementer, politiet, forsvaret, rettsystemet etc etc for å ivareta våre rettigheter og vår sikkerhet.

Mange av oss pleier å takke Gud for at vi bor i et velstående, fritt demokrati. Nå er det på tide at vi takker staten for det samme.

Hurra for staten!

Vi bør være grenseløst takknemlig!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt