Verdidebatt

Er den katolske kirken vårt eneste håp?

Det som skjer idag er i tråd med det som bibelen forteller om den siste tiden, og jeg skal fortelle hva som kommer til å skje.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er EN ting i tiden som vi ikke kan unngå å legge merke til, det er den voldsomme kritikken og hetsen som idag nesten alle prester, predikanter, pastorer, menigheter og kristne organisasjoner blir til del. Kristen TV får også gjennomgå, en veldig, nesten foraktelig forfølgelse av dem som stiller seg fram, og ikke får det særlig bra til. Det er hvermansen sin kritikk, den er konstant.

Da kommer jeg til neste punkt, hvordan djevelen arbeider nå for tiden. Han ønsker å få den kollektive kristenheten tilbake til der den engang var, under folden til pavekirken!
Det er en nesegrus beundring for paven nå for tiden, og en tid kommer, ikke så langt framme, hvor det normale blir å konvertere tilbake til moderkirken. (Den katolske kirken.) Idag kan vi lese om forenelige møter mellom de ortodokse i Russland og paven. Og den lutherske kirken og den katolske kirken.

Idag faller de muslimske nasjonene sammen, ikke bare gjennom kriger, men også gjennom mangel på penger. Oljen vil snart være en saga blott som betalingsmiddel for disse 22 statene, og fattigdom vil begynne og har begynt i de arabiske landene. Den muslimske religionen vil bli bortimot utradert og ubetydelig.
Men på ett punkt vil verden skinne, den katolske kirken vil igjen få sin makt tilbake, sammen med FN. Da har vi Anti-Krist som kommer fra FN systemet og den falske profet, som er Paven, sammen til å bli den ENE verdensmakten. Det vil bli merke på panner, og forfølgelse av dem som ikke tar på seg dette merket.

Ja, alt kan leses i Johannes Åpenbaring og diverse andre steder.
Når den 3. verdenskrig tar slutt, vil dette bli helt tydelig. Det vil bli EN stormakt i verden og det er den som var tidligere. Sist så menneskeheten det under 400 års natten i middelalderen.

Guds Eiendomsfolk vil da få EN sjanse, og det er å flykte til et stor-Israel som vil bli betraktelig større og være åpen for oss. Grensene til de 12 stammene står helt bakerst i bibelen.
Trøst da hverandre med disse ord.

Les mer om dette på våre nettsider,
http://www.evangeliekirken-arendal.no

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt