Verdidebatt

Fusk og intriger i Demokratene

Den observante leser av Verdidebatt har kanskje fått med seg at jeg i min VD profil ikke lenger titulerer meg som informasjonsleder i Demokratene. StortingsKristian.com har nå gjenoppstått.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Etter at jeg var en av kildene til Bløffet seg til partilederjobb i Morgenbladet 29. april, har jeg blitt noe overrasket over reaksjonen fra partiledelsen i Demokratene. Mest minner de om en struts som stikker hodet i sanden og ønsker å late som om virkeligheten ikke eksisterer.

Mye tyder på at landsmøtet som ble avholdt i Kristiansand 16. og 17. april var ulovlig og ikke i henhold til partiets vedtekter.

Dette er en artikkel som dokumenterer hvordan den nyvalgte partilederen for Demokratene, Kim Steinar Kjærner-Strømberg eller hans kone Liv Beathe, har truet og sjikanert partimedlemmer anonymt slik at de skulle holde seg borte fra landsmøtet. En anonym «anerkjent» statsviter har dukket opp, og Kim Steinar har gitt inntrykk av at han er toppøkonom i en av verdens største globale investeringsbanker og meglerhus, Goldman Sachs.

Jeg tror faktisk denne artikkelen vil være meget interessant for de som vil lære mer om skittent spill, drama og politiske intriger i et lite parti. Likevel er dette en lang artikkel med mye dokumentasjon som det ikke er plass til på VD. Derfor håper jeg VDs lesere vil ha interesse av å lese min veldokumenterte artikkel Fusk og intriger i Demokratene, på 4193 ord.

Følg meg gjerne også på @StortingsKris og facebook.com/StortingsKristian. Jeg håper snart å få mer fart på disse sidene.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Verdidebatt