Verdidebatt

Innvandrergutter mot etnisk norsk ungdom

Adresseavisen og andre medier har dekket mishandlingen av skoleeleven ved Charlottenlund videregående skole, men det er en grov forsømmelse av skoleledelsen og media å skjule den etniske bakgrunnen til offeret og voldsmennene.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Nå har den konservative nettavisen Document.no publisert den uretusjerte videoen som både skolen og media ikke vil skal spres. Adresseavisen har valgt å fjerne videoen på grunn av dens voldelige innhold. Ja, videoen er kvalmende og rystende, men vi kan ikke legge lokk på problemet og late som vi lever i Kardemomme by.

Vi må tørre å si at dette var et brutalt angrep på en etnisk norsk gutt som ble lurt inn i en garderobe av en gjeng innvandrergutter.

Hvis vi skal takle den anti-hvite rasismen som skjer mot våre egne landsmenn, må vi være ærlige med problemene. Vi kan ikke få et fungerende samfunn hvor vi har felles grunnleggende verdier hvis vi ikke tør stille de viktige spørsmålene, og vi må være klare over de enorme problemene når vi for eksempel tar inn enslige mindreårige migranter

Vi må begrense innvandringen fra den ikke-vestlige så mye som mulig. Spesielt må vi begrense innvandring fra islamske kulturer. Norske politikere har sviktet grovt når de vil importere menn fra voldelige kulturer i den tro at de er humane.

Kristian Kahrs
Fylkesleder, Demokratene i Sør-Trøndelag

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt