Terje Johs. Johansen

26

Bibelselskapet 200 år

Publisert: 20. apr 2016

Bibelselskapet feirer sin 200 års bursdag ved å slå på stortromma på Latter. Jeg må bare si at jeg tror bibelselskapet slår på feil tromme. Dette er for meg så langt en gedigen flause å lese at et bibelselskap skal bruke verdslige krefter til å feire noe som vi kristne betrakter som hellig. Her trår de til med folk som ikke koster dem fem øre til å hykle og håne bibelen og Guds ord,365 dager i året, og nå skal de liksom være et innslag for at bibelselskapet skal få noen ekstra mynter i en slunken kasse. Dette er regellrett forkastelig. Å prøve å være seriøse tror jeg ikke disse er, derfor blir det deres vitser i fokus denne dagen. Det at bibelselskapet kan drive slik er for meg utrolig.

Noen sier at noen av disse tror sikkert på Gud. Mulig, men hvordan klarer de å spotte Gud på sine opptredener? Jeg for min min del tror de fleste ikke er kristne mens noen andre er religiøse. Det holder ikke at de sier at de har en barnetro og så kan de drive harselas med bibelen? Det holder ikke bare å være døpt med 3 dråper av en prest. Ingen kommer til himmelen på det. Disse som skal opptre burde i hvertfall vært kristne mennesker og holdt seg borte fra et så verdslig sted som Latter. Dette er rett å slett et forsøk på å trampe på det kristne budskapet ved å gjøre Jesus til latter. Har en ting å si til bibelselskapet: Prøv å vær litt seriøse i denne oppløsningens tid. Rødt kort passer til denne forestillingen.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
6 dager siden / 2881 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
29 dager siden / 1895 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
3 dager siden / 1468 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
9 dager siden / 1027 visninger
Hjemlengsel
av
Joanna Bjerga
4 dager siden / 813 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere