Terje Johs. Johansen

26

Bibelselskapet 200 år

Publisert: 20. apr 2016

Bibelselskapet feirer sin 200 års bursdag ved å slå på stortromma på Latter. Jeg må bare si at jeg tror bibelselskapet slår på feil tromme. Dette er for meg så langt en gedigen flause å lese at et bibelselskap skal bruke verdslige krefter til å feire noe som vi kristne betrakter som hellig. Her trår de til med folk som ikke koster dem fem øre til å hykle og håne bibelen og Guds ord,365 dager i året, og nå skal de liksom være et innslag for at bibelselskapet skal få noen ekstra mynter i en slunken kasse. Dette er regellrett forkastelig. Å prøve å være seriøse tror jeg ikke disse er, derfor blir det deres vitser i fokus denne dagen. Det at bibelselskapet kan drive slik er for meg utrolig.

Noen sier at noen av disse tror sikkert på Gud. Mulig, men hvordan klarer de å spotte Gud på sine opptredener? Jeg for min min del tror de fleste ikke er kristne mens noen andre er religiøse. Det holder ikke at de sier at de har en barnetro og så kan de drive harselas med bibelen? Det holder ikke bare å være døpt med 3 dråper av en prest. Ingen kommer til himmelen på det. Disse som skal opptre burde i hvertfall vært kristne mennesker og holdt seg borte fra et så verdslig sted som Latter. Dette er rett å slett et forsøk på å trampe på det kristne budskapet ved å gjøre Jesus til latter. Har en ting å si til bibelselskapet: Prøv å vær litt seriøse i denne oppløsningens tid. Rødt kort passer til denne forestillingen.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Glansbilder av Sjømannskirken?
av
Arnfinn Eng
29 dager siden / 1940 visninger
Idiotforklarer kristen høyreside
av
Espen Ottosen
28 dager siden / 1667 visninger
Servietter og skam
av
Merete Thomassen
21 dager siden / 1645 visninger
Tenåringstrass i regjeringen
av
Usman Rana
29 dager siden / 1603 visninger
Ord som truer vår religionsfrihet
av
Trond Bakkevig
20 dager siden / 1481 visninger
Hva skjer Hanvold?
av
Bendik Storøy Hermansen
18 dager siden / 1418 visninger
En samfunnsskapende kraft
av
Berit Hustad Nilsen
22 dager siden / 1376 visninger
170 år med misforståelser
av
Joanna Bjerga
8 dager siden / 963 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere