Verdidebatt

Morten Andreas Horn og Njål Kristiansen fikk stoppet kritikk av VD redaksjonen med flåserier!

Jeg postet et innlegg i går med begrunnet og alvorlig ment kritikk av VD-redaksjonen. Tråden utartet til flåserier og plattheter, og dette brukte redaksjonen som påskudd til å stenge hele tråden!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg kan ikke annet enn å gratulere herrene Horn og Kristiansen med en vellykket strategi. De omgjorde hele min seriøse kritikk til fjas og tull! Samtidig vil jeg gratulere VD-redaksjonen for å ha fått et kjærkomment påskudd for å stenge tråden med kritikk av dem selv for videre kommentarer!

Har du noen gang opplevd at en avisredaksjon innrømmer noe som helst når det kommer til kritikk? Nei, ikke jeg heller! Morten Andreas Horn, humanetikeren som er en av VDs aller høyest prioriterte debattanter skrev forleden dag et innlegg der han var sterkt kritisk til skolegudstjenester. Det gikk selvsagt rett opp på plassen som hovedoppslag. Neste dag fikk hans neste innlegg, der han erklærer at all tro er uønsket og noe han ønsker å motarbeide, plassen som hovedoppslag!

Jeg skrev selv et innlegg til støtte for julegudstjenester. Det ble invadert av Horn med meget, meget følelsesladet og etter min mening injuriernede påstander om at jeg og alle andre er ukristelige og mangler medfølelse med hans datter fordi Horns familie opplevde at dette var et svært vanskelig valg for henne.

Denne diskusjonen handler om MITT barn, erklærte Horn med stor patos etter min artikkel, som overhode ikke handlet om hans datter. Horn mener alle kristne er ufølsomme, uforstandige og dårlige troende! Debattredaksjonen svarte med å sette hans neste innlegg på plassen som hovedoppslag. Her erklærer han at all religiøs tro er uheldig og han vi motarbeide all tro!

Jeg spurte i mitt kristiske innlegg hva som egentlig er redaksjonens agenda! Ønsker de å fjerne julegudstjenestene eller hva? Og hvorfor setter de innlegg etter innlegg far Horn som hovedoppslag - innlegg der han erklærer at han ønsker å motarbeide all religion, som han ser på som noe skadelig? Redaksjonen svarte øyeblikkelig med å sette inn et innlegg til støtte for gudstjenester! Kritikken fremstår nå som ubegrunnet! En strategisk meget dyktig manøver!

Nå er min tråd med kritikk stengt! Pga fjåserier fra herrene Kristiansen og Horn. I en privat mail har jeg fått beskjed om dette er min egen skyld. Når utgangspunktet er som galest så blir resultatene deretter, påstår man! VDs redaksjon fremstår som enhver annen avisredaksjon. Kritikk knebles, og herrene Horn og Kristiansen kan gni seg i hendene for å ha ødelagt hele tråden, som faktisk inneholdt seriøs kritikk, som burde vært behandlet på en seriøs måte!

Jeg er særdeles skuffet over VD-redaksjonen!

Sverre Avnskog

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt