Verdidebatt

Islam er opium for folket

Pål Steigan fortjener en stor takk fordi han kritiserer Islam på sin blogg. Dette sier jeg selv på tross av at jeg tar sterkt avstand fra det Steigan sto for på 1970-tallet

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I 1995 utgav Ibn Warraq boken ”Hvorfor Jeg Ikke Er Muslim”.

Boken anvender Aristoteles, Voltaire, Simone de Beauvoir, Karl Marx, Sigmund Freud, Friedrich Nietzsche, og Arthur Schopenhauer sin religionskritikk på Islam.

For eksempel parafraserer Ibn Warraq filosofen Friedrich Nietzsche idet han proklamerer at "Allah er død". Jeg har forsøkt å etterligne Ibn Warraq på dette området.

I Platons hulelignelse blir hovedpersonen henrettet etter å ha sett saligheten. Dette minner om at sharia krever dødsstraff for frafalne.

ISLAM ER OPIUM FOR FOLKET

Siden Ibn Warraq også så vidt nevner Karl Marx, så kunne man jo konstruere følgende parafrase: "Islam er Opium For Folket".

Pål Steigan var i gamle dager leder for AKP(m-l), som selvfølgelig var en forferdelig organisasjon. I senere år har Steigan gjort enkelte positive ting.

Han innrømmer at Mao Tze Tung var en folkemorder. Steigan har også fortjent en stor takk fordi han kritiserer Islam på sin blogg. Her er et av flere eksempler:

Det er også veldig positivt at Pål Steigan kritiserer alliansen mellom USA og det oljerike Saudi-Regimet. Jeg har til og med lurt på om økt salg av El-biler i vestlige land vil gjøre det lettere å motarbeide islamofascisme.

SIGMUND FREUD OM ISLAM OG KOMMUNISME

Jeg er absolutt ikke kommunist. I en av mine gamle artikler siterte jeg en Sigmund Freud-uttalelse der Freud nevner islam og kommunisme i samme åndedrag. Artikkelen het "Vi lærer aller mest av de vi er uenige med":

Enkelte vil kanskje spørre: "Hvis du er motstander av kommunisme, hvorfor forsvarer du da Steigans islamkritikk?"

Årsaken er at jeg vil ikke være rigid, men FLEKSIBEL.

ANTI-ISLAMOFOBE MANGLER RESPEKT FOR YTRINGSFRIHET

Enkelte deler av Venstresiden har dessverre pleid å stemple selv forsiktige varianter av islamkritikk som islamofobi. Dette er en trussel mot ytringsfriheten. Det må være lov å kritisere islam, uten å bli stemplet som islamofob.

Det hele minner om at israelvenner stempler selv de aller mest forsiktige varianter av israel-kritikk som antisemittisme. Denne praksisen er også en trussel mot ytringsfriheten.

MINE FAVORITT-ISLAMKRITIKERE

Jeg er en stor fan av islamofobe som Salman Rushdie, Michel Onfray, Pål Steigan, Shabana Rehman, Richard Dawkins, Sam Harris, Ibn Warraq, Jørgen Sandemose, Lars Gule, Walid al Kubaisi, Christopher Hitchens, og Christian Tybring Gjedde.

Så vil noen spørre: "Hvorfor i huleste inkluderer du den pro-israelske Tybring Gjedde!?!"

Svaret er at jeg ønsker som sagt å ikke være rigid, men FLEKSIBEL. Dessuten fortjener Tybring Gjedde takk fordi han angrer på den krasse ordbruken i kronikken "En Drøm fra Disneyland":

ALLAHS VREDE INSPIRERER FOLKEMORD

Det pågår et grusomt folkemord i Midtøsten. Bestialske, groteske forbrytelser begås av flere jihadist-grupper. Avisførstesidene om massakrer er til å få mareritt om natten av

Dersom venstresiden fortsetter med den paranoide heksejakten på såkalte "islamofobe", så er det et hån mot jihadistenes ofre, inkludert deres muslimske ofre. Her synes jeg anti-islamofobe venstrefolk virker følelseskalde.

For å forstå dette folkemordet, så bør vi studere koranens oppfordringer til folkemord. For eksempel Sura 8:39:

“And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and polytheism: i.e. worshipping others besides Allah) and the religion (worship) will all be for Allah Alone [in the whole of the world].”….

Hadith-litteraturen inneholder grusomme sitater som skaper jødehat:

"Allah's Apostle said: "The Hour will not be established until you fight the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding says, "'O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him!".

Slike sitater er det nødvendig å kjenne til for å beseire jødehatet. Jeg er kjempestolt av å ha deltatt på flere demonstrasjoner mot jødehat sammen med antirasister. Jeg liker å si at jeg er ikke pro-israelsk, men jeg er absolutt pro-jødisk.

De fleste av de islamofobe som jeg nevnte ovenfor, er motstandere av Israelsk nasjonalisme.

ET SAMARBEID MELLOM HØYRE OG VENSTRE

Det er nødvendig at og venstresidens islamkritikere samarbeider med FRP’s moderate fløy. Hvis ikke, så halverer man arbeidstyrken. Og deretter halverer man resultatene.

Jeg vil be FRP’s forsiktige fløy om å samarbeide med venstreorienterte islamkritikere, slik at man kan oppnå gode resultater så fort som mulig.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt