Kåre Kvangarsnes

23

Dagsrevyens Sverigeformidling

I kveld skulle Dagsrevyens seere endelig få litt undervisning i hva som skjer i Sverige med branner , drap og økende skepsis til den enorme innvandringen.

Publisert: 29. okt 2015

Men, nei, det var ingen motstemme Dagsrevyens Nina Owing hadde invitert til studio. Bare den  politisk korrekte kjendis og forfatter Jan Guillou. På intervjuerens spørsmål om årsaken til branner og rasistiske drap, gav den ikke så lite arrogante og snobbete Guillou Sverigedemokraterna all skyld. Videre avfeide han bare Nina Owings forsøk på addressere manglende åpenhet i Sverige når det gjelder innvandringenproblemene som tull. Motstanden mot innvandringen Sverige var bare et landsbygdfenomen, underforstått bedrevet bare av en gjeng islamofobe landsbygtullinger.

Ja, sånn kan det gå når Dagsrevyens "gravende" journalister vil drive folkeopplysning....

1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

Folkeopplysning

Publisert rundt 5 år siden
Kåre Kvangarsnes. Gå til den siterte teksten.
Ja, sånn kan det gå når Dagsrevyens "gravende" journalister vil drive folkeopplysning....

Men en del av denne folkeopplysningen består vel også av at toneangivende samfunnsdebattanter får meddele sitt syn på en hyperaktuell sak? Så får vi se - kanskje Jimmie Åkesson dukker opp og får uttrykke hva han mener om saken, selv om Nina Owing også refererte til hva han har sagt om ildspåsettelsene.

Kommentar #2

Kåre Kvangarsnes

23 innlegg  932 kommentarer

Poenget

Publisert rundt 5 år siden

er  etter mitt syn at samfunnsdebattanten og kjendisen Jan Guillou's synspunkter når det gjelder innvandringen i Sverige er identiske med det syn som de store mediehusene har formidlet i månedsvis, dag ut og dag inn. Hans syn representerer ikke noe nytt, men bare enda en stemme i det vi har hørt omigjen og omigjen i f.eks. NRK og TV 2. Over tid blir dette utrolig skjevt og ensrettet. Nå når det endelig går opp for de fleste at innvandringen har store omkostninger , både økonomisk  og på andre måter, noe som også NRK ikke lenger overser i samme grad, virker det ganske bakstreversk å invitere Jan Gouillou.

Hans syn på virkeligheten når det gjelder situasjonen i Sverige  er overkommunisert. 

Kommentar #3

Søren Ferling

0 innlegg  4867 kommentarer

Publisert rundt 5 år siden
Leif GuIIberg. Gå til den siterte teksten.
Men en del av denne folkeopplysningen består vel også av at toneangivende samfunnsdebattanter får meddele sitt syn på en hyperaktuell sak?

De er toneangivende, fordi de deler politisk orientering med journalister og derfor løftes frem af sistnævnte, sådan at man ved énsidig brug af MSM får det indtryk at de er udtryk for en almen orientering i samfundet.

De er ikke på linie med befolkningsflertallet ligesom de journalister, der løfter dem frem, heller ikke er det.

Guillou er gammel betonkommunist og journalister tilsværter sig selv ved at bruge ham som reference.

At han er blevet gravet frem, viser noget om hvor regredieret eliten er på et kollektivt plan i denne tids massepsykose, hvor retorik, som har været anset for at være faldtrådte virkelighedsfjerne clichéer i et par årtier, igen er kommet til ære og værdighed og ikke bliver modsagt - det er to-tre årtier tilbage i erkendelsesniveau på indvandringsområdet...

Som følge af perception management fra mediers, 'eksperters' og politikeres side.

1 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere