Verdidebatt

Et enkelt regnestykke!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Et enkelt regnestykke!

At endetiden er nær er vel mange troende enig i men hvor nær da blir mange nett så fjern.

Gud har gitt oss et sikkert tegn i hvilken tidsperiode dette skal skje men dagens ledere planlegger flere hundrede år fremover i tid, tid vi ikke har.

Gud taler til folk som ser og tror idag å beretningen om FIKENTREET er sentralt. Mange troende holder beretningen om fikentreet for å være et bilde på staten Israels opprettelse i mai 48 men de fleste kan ikke ha lest beretningen ferdig.

Luk 21, 29-33 sier; Lær av fikentreet! 
Og han sa en lignelse til dem: Se på fikentreet og alle trær: 30 Så snart de springer ut og I ser det, da vet I av eder selv at nu er sommeren nær. 31 Således skal også I, når I ser dette skje, vite at Guds rike er nær. 32 Sannelig sier jeg eder: Denne slekt skal ingenlunde forgå før det skjer alt sammen.

Her trekker jeg frem ordene ser og slekt å for meg blir dette mere alvor-samt når vi vet at Gud selv har satt vår menneskealder til 70 år og stor styrke 80 år. Dette setter en ramme ikring ende-tidsspørsmålet.

Selv om vi nå er inne i den tidsrammen nå er der to grunner til at vi muligens ennå har noen år å jobbe i.

Først og fremst vil Gud at mange av sitt folk skal finne en plass å bo og komme hjem til i Israel, der er deres beste beskyttelse, for det andre vil Gud skille klinten ifra hveten igjennom en verdensomfattende vekkelse. Ånden i den vekkelsen blir så radikal etter Ordet at det blir rett og slett for mye for mange av de som holder seg for å være kristne i dag og de vil falle ifra. Andre igjen, som vi har sett ned på vil fatte nytt mot og blir frelst i hopetall, Jesus kommer snart å henter en renset Brud.

Vi befinner oss altså innen en tidsepoke på 70-80 år, plusser vi på70 år til 1948 får vi år 2018 det sier oss at Jesus kan komme hvilken dag om helst og om vi legger til de som ser kan dette ennå være mulig.

Herifra må vi la fornuften bare fare for i år 2033 vil de 2000 år som vi kaller nådens tidsalder være forbi og vi går over i tusenårsriket. Det igjen kan si oss at Jesus kan hentet sin brud innen mai 2026 det gir oss rundt 10 år å jobbe i.

Dette er en enkel og kanskje primitiv utrekning men den gir ingen noe rom for å slå oss på brystet å si vi har tid nok, nei vi skulle ha skiftet gir for lenge siden.

Synes du tide har gått fort de siste årene vil du finne å se at en sann omvendelse og engasjement er det som redder deg og kanskje dine, legger du deg bakpå vil du en dag oppdage at dine kjære er dratt og du står der ensom alene, tiden er gått ifra deg .

Men midt i all elendigheten finnes der enda nåde men den er dyrekjøpt, som martyr må du lide men seierskransen er vel vert det, et evig liv med

Gud i himmelen, ikke som en lang ferie men i evighesters evighet, AMEN.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt