Verdidebatt

Guds fred

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er godt vi lever under Nåden, ikke fordi vi skal synde på den i så fall har vi gått ut av Nådens kraft, men å lære og bli et menneske som er grunnfestet i Guds Ord.

Hvordan kan vi se mennesker, vise raushet og kjærlighet, være positiv og tilgivende. Trenger vi ikke nettopp Guds kjærlighet for å kunne se mennesker der de er i livet.

Å la kjærligheten være drivkraften til det som er godt gir ansvar og glede i hjertet.

Vi omgir oss til daglig under støy og larm det er omstendigheter som i utgangspunktet gir ufred i hjertet, vi blir påvirket.

Hvordan kjenne sitt kall, ja det er det nok mange som undrer seg på. Alle kan vi gjøre godt, men hvordan være der Gud vil vi skal være og bruke de egenskaper og talenter som er nedtegnet i oss. Florence Nightingale står for meg som en sterk kvinne som hadde et kall i livet sitt til å gjøre det hun gjorde, og som visste om det.

Jeg tror at noen på VD har kall til å skrive om Gud og jeg har selv blitt berørt. Takken kanskje uteblir, men tenk den dagen Gud vil takke deg for din gode gjerning.

Høsten gir for meg tanker og refleksjoner over livet, når lyset står og skinner så vakkert i mørket gir det rom av følelsen av at det er en evighet der ute, en følelse av ro og Guddommelighet.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt