Verdidebatt

Sommar og haust på verdidebatt.no

Til hausten blir verdidebatt.no lansert i ny drakt og på ny plattform. Førebu deg alt no med å sjekke at kontaktinformasjonen er rett.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Kjære deltakar på verdidebatt.no.

Tidleg på hausten blir verdidebatt.no lansert på nytt. Forumet blir lagt på ny teknisk plattform, saman med alle nettsidene til Vårt Land. Då blir også forumet sjåande noko annleis ut. Etter kvart vil det også komme nokr enye funksjonar, men kanskje ikkje frå lanseringsdatoen.

Profilane vil bli flytta over til det nye systemet. Men reint teknisk må alle deltakarane fornye ei registrering. Det kjem vi tilbake til. Det viktige no er at alle oppdaterer epostadressa si slik at desse er rett. Epostadresse er viktige for å kommunisere direkte med kvar enkelt, både i dagleg arbeid, men også rundt overføringa av forumet til ny plattform til hausten.

Sjekk difor at epostadressa som er registrert på verdidebatt.no er rett. Logg inn, gå til punktet Innstillinger i menyen under knappen Min profil oppe til høgre.

Oppdater gjerne også annan informasjon i same slengen. Det styrker truverdet til ein debattant å presentere seg ikkje berre med fullt namn, slik kravet er, men også med utfyllande informasjon, til dømes kvar i landet ein bur og gjerne ein meir. Eg oppfordrar til å bruke bilete av seg.

I mitt feriefråvær er det reduserte ressursar. Forumet vil halde ope. Det vil bli moderert. Men redigeringa av forumet og redigeringa av forsida vil bli redusert. Kapasiteten til å lese og framheve alle lesetips som kan fortene det, er redusert. Følg særleg liste Siste innlegg og Siste kommentarar m.m.

Køyr debatt også i sommar.

God sommar

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt