Arild Holta

104

FØYDALISME - den primitive middelaldertilstand

Såkalte hjelpetiltak nå obligatoriske.

Publisert: 21. jun 2015

Som nevnt blir såkalte hjelpetiltak nå obligatoriske. Det betyr at man ved hjelp av voldsmonopolet (politi) kan tvinge folk på institusjoner for at de skal observeres sammen med sine barn.


viewtopic.php?p=35565#p35565


Dette er uttrykk for et ganske vanlig samfunnsfenomen: Der man ikke er blitt påvirket av OPPLYSNINGSTIDEN har man oftest FØYDALISME.


I middelalderens Europa rådde føydalisme. Det gjorde det også i Kina, India, etc. Det virker som om natursamfunnet ("primitive" jakt- og samler-kulturer) utvikler seg til føydalisme når maktpakket lykkes underlegge seg folket.


I Europa ble vi reddet av OPPLYSNINGSTIDEN. Individene fikk rettigheter MOT makten. Vi fikk negative rettigheter som handlet om at alle hadde rett til FRED fra maktinngrep. Dette kalte men liberalisme.


Sosialismens inntreden på 1800-tallet motvirket dette. Kyniske kapitaleiere i restene av føydalismen utnyttet et eiendomsløst folk og var med å legge grunnlag for sosialisme i mange varianter. Dette kalte sosialistene for liberalisme. Ordet ble kuppet og dratt ned i gjørmen.


Sosialismen gjorde imidlertid ikke føydalismen til sin hovedmotstander, slik opplysningstidens liberalister gjorde. Nei, de gjorde liberalismen til sin motstander.

Likevel hyller de opplysningstiden, siden dette ordet står sterkt i folkesjelen. Men de sier ikke hva opplysningstiden betyr: Frihet for individet, og frihet fra føydalismens maktpakk og mange småkonger.


Tvert imot innføres en byråkratstat full av byråkratiske småkonger. I Norge gir man disse nye føydalherrer, overmenneskene "rett" til å ødelegge familier, og "rett" til å herje med familier.


Disse "übermenschen" skal få lov til å fange mennesker (familier og alenemødre), og bringe de til "forbedringsanstalter" i gulagstil og skolere de i ideologiens ideer om hvordan barn skal ha det og hvordan menn og kvinner egentlig skal være. De kaller det "hjelpetiltak" og sier det skal redde familier og barn. Uten fnugg av bevis.


De kan nå enda mer vilkårlig torturere barn og foreldre med adskillelse, og årelange trusler om respektive for å tvinge "undermenneskene" til lydighet.

Kryper ikke foreldrene for voldsmakta, så kan de adoptere bort deres barn.


Dette er den nye FØYDALISMEN innført av de som har forkastet OPPLYSNINGSTIDEN.


Denne nyføydalismen har sosialistenes store filosof Jürgen Habermas advart mot. Men maktsosialistene lukter blod og makt, og skal undertrykke folket. Være seg om det er ved hjelp av nyttige idioter i FrP, KrF eller Ap (osv).

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
21 dager siden / 5509 visninger
Kreftens krigsmetaforer
av
Aud Irene Svartvasmo
19 dager siden / 3738 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
21 dager siden / 1327 visninger
Nå må vi stå sammen
av
Berit Hustad Nilsen
16 dager siden / 1217 visninger
Småprathelvetet
av
Ann Kristin van Zijp Nilsen
6 dager siden / 1169 visninger
Skal vi forby det vi ikke liker?
av
Paul Leer-Salvesen
16 dager siden / 1080 visninger
HVILKEN ELEFANT?
av
Rikke Grevstad Kopperstad
5 dager siden / 1077 visninger
Den eneste du skal og kan omvende, er deg selv
av
Joanna Bjerga
rundt 1 måned siden / 999 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere