Daniel Snekkerhaugen

3

Same procedure as last year

same procedure as every year, også for AUF som det kommer frem her http://www.nrk.no/ostfold/auf-beklager-droy-medlemsverving-1.12128089

Publisert: 2. jan 2015

AUF kan selvfølgelig beklage sin oppførsel når det blir offentlig kjent. Men det er veldig mye som tyder på at denne beklagelsen er veldig hul, for ulike avarter av det som har blitt avslørt har blitt avslørt veldig mange ganger før, over mange år. For man har vel ikke glemt medlemsskandalen for endel år siden. Hvor AUF var sentrum for medlemsskandalen av de partipolitiske ungdomsorganisasjoner. Og den eneste grunnen til at offentligheten ikke fikk kjenne til omfanget av skandalen var at daværende Ap-statsråd valgte å ta grep som kun hadde til hensikt å skjerme AUF og ikke minst unngå at slike som Stoltenberg og Jagland skulle komme under kritisk søkelys. 

Men det som er skremmende med denne og tidligere avsløringer, er at det helt klart forteller om en tilnærming som minner mest om Stalin-Sovjet eller Hitler-Tyskland. Jeg tenker i denne sammenhengen på alderen til de som AUF mener er en legitim målgruppe: 12-åringer. Dvs man snakker om barn. Den slags tilnærming at barn er legitim målgruppe for politikk var vanlig både i Stalin-Sovjet og Hitler-Tyskland. 

Så i stedet for å komme med det som åpenbart er hule beklagelser når man blir avslørt for urent trav, så bør AUF heller svare på hvorfor de viderefører politisk fremgangsmåte som har mest gjengklang i samfunn som Stalin-Sovjet eller Hitler-Tyskland? 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
3 dager siden / 3037 visninger
KRIK - NYE spilleregler
av
Trond Andreassen
21 dager siden / 1549 visninger
Jeg lever ikke lenger selv
av
Merete Thomassen
23 dager siden / 1419 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
2 dager siden / 954 visninger
Stjernedialektar
av
Ann Kristin van Zijp Nilsen
23 dager siden / 857 visninger
Debatten om kvinners prestetjeneste er over
av
Bård Mæland
rundt 1 måned siden / 764 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere