Hallv Sand

10

Islamifiseringen av Norge og Europa

Islamifiseringen av Norge og Europa er ikke en tilfeldighet. Det er en planlakt og villet politikk som blir drevet frem av EU-byråkratiet med den politiske elites klare velsignelse.

Publisert: 14. des 2014

Den 30. mai 1967 erklærte Egypts president Gamal Abdula Nasser at Israel skulle utslettes. En uke senere, den 5 juni, brøt seksdagerskrigen ut. Egypt, Jordan og Syria angrep fra hver sin kant. I begynnelsen så det ut til at det muslimske angrepet skulle lykes, men krigslykken snudde for araberne, Israelerne drev dem tilbake. Krigen ble en katastrofe for muslimene med tap av store landområder. Jødene vant også tilbake sine urgamle landområder Vest-Bredden , Øst-Jerusalem og tempelet som ble bygget av kong David og sønnen Salomo. Samt Gaza-stripen, Sinai-halvøya og Golanhøydene.

De arabiske muslimene gav ikke opp håpet om å drive jødene på havet. Allerede den 6 oktober 1973 på Jom Kippur dagen en viktig helligdag for jødene, angrep de muslimske landene på nytt. Også denne gangen ble nederlaget katastrofalt. Nå skjønte de det, det var umulig å utslette Israel med militære midler. Men håpet var ikke ute. De hadde et kraftig våpen i bakhånd.oljen.

Ydmyket og triste, samlet representantene for de oljeproduserende arabiske landene seg i Kuwait den 16 – 17. oktober 1973. Der ble de raskt enig, om å bruke oljen som pressmiddel. De ble også straks enig om å firedoble oljeprisen. Og å innføre leveringsstopp mot de Israel- vennlige landene Nederland, Danmark, og USA. Det ble også satt opp en indeks med klassifisering av land som var vennlige, nøytrale, eller fiendtlige overfor de muslimske landene. I tillegg ble det utarbeidet en liste med helt konkrete krav til de industrilandene landene som sulle oppfylles før oljekranene ble åpnet opp :

  • Åpne opp for innvandring fra den muslimske verden.
  • Legge til rette for utbredelsen av Islam i Europa.
  • Få igang aktiviteter for å fremme holdninger som gir et positivt bilde av arabisk kultur f.eks. fokus i skolen på Europas kulturelle skyld til Islam og fokus pådet positive ved islam.
  • Gi full støtte til de kravene som Den Arabiske Liga kom med i Israel-Palestina koflikten. 

Frankrike hadde nylig mistet sine kolonier og ble ikke lenger regnet som en stormakt, noe som var vanskelig å erkjenne. Men nå åpnet det seg en mulighet for franskmennene til å spille en større rolle på den internasjonale politiske sene. Frankrike argumenterte ovenfor de andre ni EF-landene for å komme araberlandene imøte og å innlede et tettere samarbeid og en union på noe sikt. Argumentenevar gode:

  • Araberlandene kunne levere nok olje og gass til EF-landene i over hundre år frem i tid. Skulle de industrialiserte og høyt teknologiske utvikklede europeiske landene bestå som velferdssamfunn, så var en sikker og stabil energiforsyning helt nødvendig.
  • På begynelsen av 70-tallet, pekte de demografiske kurvene nedover, barnefødselene var altfor lave til å kunne opprettholde en sunn og bærekraftig befolkneng. Samtidig som det var full sysselsetting i industrien,manglet enkelte sektorer arbeidskraft. De muslimske landene hadde mengder av arbeidskraft. 

De første forhandlingene ble innledet i Paris den 31.juli 1974. Forhadlingene handlet om hvordan den euro-arabiske dialogen skulle organiseres og formaliseres. Resultatet av møtet ble at de ni medlemene av EF forpliktet seg til å arbeide for å utvikkle politiske , økonomisk og kulturelt samarbeid mellom Europa og den muslimske verden. Det vil føre for langt å gå nærmere  inn på alle disse euro-arabiske symposium, seminar og konferanser som har vert holdt siden 1973. Men den daglige fremdriften med det Euro-arabiske prosjektet ble raskt overlatt til EF-byråkratiet for å gjøre prosessen mest mulig usynlig, for det er selvsagt uvesentlig hva befolkningen i EU og EØS-landene måtte mene om saken.

For det er ikke atomvåpen og kriger som kommer til å ødelegge den vestlige sivilisasjonen. Men det er den store troyanske hesten som EU har åpnet porten for, Det er ikke noe mer eller mindre en menneskehetens største oppfinnelse som nå står på spill. Det er demokratiet.

  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #51

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

Så sant

Publisert nesten 5 år siden
Kjell Aarsund. Gå til den siterte teksten.
Avkrok ? Knapt, VD blir aldri noen avkrok så lenge Gule fortsetter sin innsats her inne, til forskrekkelse for noen til underholdning for andre. Med en slik diskusjonsteknikk så viser jo han hva norsk akademia har forfallt til.

Jeg syns det flott at ting åpenbarer seg i all offentlighet sånn at flest mulig får innsyn i hvordan mange i akademiske miljøer tenker.

Det er faktisk også underholdende. 

Kommentar #52

Knut Nygaard

487 innlegg  6965 kommentarer

Hmmm..

Publisert nesten 5 år siden
Kjell Aarsund. Gå til den siterte teksten.
VD blir aldri noen avkrok så lenge Gule fortsetter sin innsats her inne, til forskrekkelse for noen til underholdning for andre.

Hørt'n på radio på vei hjem fra jobb - ventet på at intervjuer skulle få så øra flagra, men på eteren kom hverken "rørehoder", "løgner". "islamister", "terrorister", "jihadister" o.l. ( noen av disse er sjelden vare og på vd.), men .. han overrasket storlig ... tok en psykoanalyse av mannen og fikk sånn noenlunde rett ... hadde dette vært IS så hadde trolig i beste fall 2 overlevd og ikke motsatt.

For egen del skulle jeg ønske at både Gule og OJ fokuserte på sak og ikke på person.  Strategien han bruker på meg er tydeligvis å overse - tar det som et tegn på at han ikke har argumenter - og når en ikke har argumenter så er det langt bedre å overse eller tie stille enn å la trådene utarte som sitt varemerke .. på vd, men heldigvis ikke ( for han) på eter'n.

Kommentar #53

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Kan de bli enige?

Publisert nesten 5 år siden
Hallv Sand. Gå til den siterte teksten.
Islamifiseringen av Norge

Du har helt rett. De som bruker ordet vrøvl om dette, har verken øynene med seg eller statistikken.

De er ikke enige om ordet snikislamisering heller, Ikke "moderat" islamisering heller.

Kanskje de er enige om noen få islamister som har reist til Syria. Var det 100 Dagbladet sa det var.

Ja kanskje de er enige om at Norge fremstår som et land som sender terrorister til Syria for å bekjempe de kristne og vantroende?

Tror vi på at de er enige om det? Vel de kan sikkert svare?

Kommentar #54

Christian Festø

1 innlegg  397 kommentarer

Tusen takk Lars Gule.

Publisert nesten 5 år siden

Takk til Lars Gule for at han tar seg tid til å være med i debattene her på Verdidebatt. Jeg har i løpet av de 5 år jeg har lest her på VD hatt stort utbytte av å lese dine innlegg og kommentarer. 

Håper du finner nok kraft og inspirasjon andre steder slik at du kan fortsette med det du gjør her. Det hadde vært veldig leit om du ikke skulle orke mer.

Respekt.

Christian Festø 

Kommentar #55

Olav Nisi

145 innlegg  4829 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden

Jeg hadde håpet at noen  ville fordømme kommentaren #40 over. Med noen menes spesielt folk som ellers er på hugget mot grove usakligheter.

Kommentar #56

Georg Bye-Pedersen

21 innlegg  4712 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Olav Nisi. Gå til den siterte teksten.
Jeg hadde håpet at noen ville fordømme kommentaren #40 over

Ja det gjør vi alle som synes dette er usakligheter. Har litt følelse av at vi må ta og gi i diskusjoner. At dette var langt over streken for det som bør stå på trykk, ja.

Kommentar #57

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

Ja

Publisert nesten 5 år siden
Olav Nisi. Gå til den siterte teksten.
Jeg hadde håpet at noen ville fordømme kommentaren #40 over. Med noen menes spesielt folk som ellers er på hugget mot grove usakligheter.

Men jeg tror at folk nå ikke lenger bryr seg om hva forfatter av komm.nr 40 skriver...for noen er usakligheter normalen.

Kommentar #58

Njål Kristiansen

158 innlegg  20654 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Knut Ivar Heggem. Gå til den siterte teksten.
Jeg ønsker ikke at Norge skal være et multikulturelt eksperiment som er dømt til å mislykkes. Da har jeg heller tro på å arbeide for fredelig sameksistens nasjonene imellom, der menneskene finner sin trygghet i egen kultur og historie.

Se deg rundt. Det er ingenting ved Norge som minner om at vi er en del av et eksperiment. Her foregår alt i fred og ro, ja praktisk talt full fordragelighet. Det mest urolige sidene i så måte er VD og en del andre nettsider. I gatene er det som vanlig ro og orden som hersker.

Ekstreme handlinger er for ekstreme. Det er lite ekstremitet og se og jeg har ikke tenkt å fyre opp under det heller. Hvis ingen antenner bålet er det bare en vedhaug. 

Kommentar #59

Solveig A. Wahl

21 innlegg  2668 kommentarer

Fredsbevarende styrke på VD

Publisert nesten 5 år siden
Njål Kristiansen. Gå til den siterte teksten.
Se deg rundt. Det er ingenting ved Norge som minner om at vi er en del av et eksperiment. Her foregår alt i fred og ro, ja praktisk talt full fordragelighet. Det mest urolige sidene i så måte er VD og en del andre nettsider. I gatene er det som vanlig ro og orden som hersker. Ekstreme handlinger er for ekstreme. Det er lite ekstremitet og se og jeg har ikke tenkt å fyre opp under det heller. Hvis ingen antenner bålet er det bare en vedhaug.

God kveld, Njål. du reddet dagen!

Kommentar #60

Knut Ivar Heggem

4 innlegg  360 kommentarer

Ekstreme handlinger ja, Kristiansen

Publisert nesten 5 år siden

Ekstreme handlinger er for ekstreme? At homofile som går sammen på Grønland får juling, de holdt visst hverandre i hendene, er ekstremt - ja. At kvinner som går feil kledd blir voldtatt, det er også ekstremt. Man må vite, slike ting provoserer den sanne muslim.

Hvem er det ekstremt for? Ofrene. Ikke de ekstreme.

Det er visst ekstremt når jeg sier noe ufordelaktig om islams hellige profet også. Jeg kan si hva jeg vil om østlendinger, svensker, sunnmøringer, Jesus eller Fandens oldemor. Men ikke si noe om islam. De er vestens hellige ku.

Fortsett å legg ved på vedhaugen. Våre etterkommere må ta støyten når det begynner å brenne.

Hyggelig at du berget kvelden for Solveig Wahl da.

Kommentar #61

Njål Kristiansen

158 innlegg  20654 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Knut Ivar Heggem. Gå til den siterte teksten.
Det er visst ekstremt når jeg sier noe ufordelaktig om islams hellige profet også. Jeg kan si hva jeg vil om østlendinger, svensker, sunnmøringer, Jesus eller Fandens oldemor. Men ikke si noe om islam. De er vestens hellige ku.

Kjære deg, det ser da ikke ut til at noe som helst holder deg tilbake mht å ytre deg. Si hva du vil du. Akkurat hva du vil. Forvent ikke automatisk tilslutning fra meg, men du finner sikkert et par meningsfeller her og der. 

 

Kommentar #62

Njål Kristiansen

158 innlegg  20654 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Knut Ivar Heggem. Gå til den siterte teksten.
Hyggelig at du berget kvelden for Solveig Wahl da.

Man får gjøre det vesle man kan. 

Kommentar #63

Knut Ivar Heggem

4 innlegg  360 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden

Du gikk visst glipp av poenget Kristiansen. Men det er vel like greit, det er  sengetid nå.

Kommentar #64

Magnus Husøy

19 innlegg  4123 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Daniel Hisdal. Gå til den siterte teksten.
Vi kristne hater islam, ikke muslimer.

Men også dette avkrever nyansering og varsomhet. Det ligger et retorisk poeng i det som forsåvidt er verdifullt, men man må som kristen forsøke å trå varsomt og veie sine ord selv om man mener seg å være på ball og ikke mann. Som du kanskje vet så kan dommeren idømme motstander frispark selv om du er på ball, nemlig hvis det regnes som farlig spill eller overdreven maktbruk. Hvis vi skal følge analogien bør kristne som debatterer islam (men forsøker å unngå å ramme muslimer som mennesker) likevel utvise en grad av varsomhet i sine påstander og formuleringer. Dessverre ser jeg mange eksempler på at islam forstås og omtales alt for platt og knøvlete av en del kristne debattanter, noe som både forsurer den potensielt fruktbare debatten men også risikerer å ramme muslimer unødig (men her på en indirekte måte).

Kommentar #65

Njål Kristiansen

158 innlegg  20654 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Daniel Hisdal. Gå til den siterte teksten.
Vi kristne hater islam, ikke muslimer.

Gjør "vi" det? Jeg hater ikke. Hat anser jeg som en ukristelig innstilling til fenomener. Islam og muslimer kan være utfordringer å jobbe med om man skal gå side om side. Hat er kontraproduktivt og lite hensiktsmessig om man skal finne felles løsninger. 

"Vi kommer med utstrakte hender, møt oss ikke med knyttnever" sa president Obama. Godt sagt, spør du meg. Naturligvis gjelder det begge veier.  

Kommentar #66

Arja Larsen

43 innlegg  1011 kommentarer

Breivik som hersketeknikk

Publisert nesten 5 år siden
Rune Holt. Gå til den siterte teksten.
Å bruke Breivik som hersketeknikk i denne alvorlige debatten om islam er skittent spill for å klistre ondskap til alle de som forsøker å demme opp for islam.

Dette har også jeg oppgitt lagt merke til mange ganger. Takk Rune at du avslører så enkelt dette. Ellers også setter jeg stor pris på dine korte og rett på saken replikker. Det har også gjort godt å se at du er der og forsvarer andre mot upassende angrep.

Kommentar #67

Robin Haug

127 innlegg  11014 kommentarer

Et enkelt spørsmål om konsistens - og troverdighet

Publisert nesten 5 år siden
Lars Gule. Gå til den siterte teksten.
Respekten for debattantene er det nok ikke noe i veien med, og det inkluderer Sandvik, men meningene til hans er avskyelige.

Er din fremferd grunnlagt på dine teorier om "beste normative kunnskap?

Kommentar #68

Lars Gule

95 innlegg  3888 kommentarer

Mer rør

Publisert nesten 5 år siden
Robin Haug. Gå til den siterte teksten.
Er din fremferd grunnlagt på dine teorier om "beste normative kunnskap?

Rørebøtta Haug viser at han ikke en gang aner hvordan jeg definerer ekstremisme. Hvordan går det an å skrive så uinformert - for ikke å si uintelligent?

Lars Gule

Kommentar #69

Robin Haug

127 innlegg  11014 kommentarer

Pedagogisk logisk og begrepslig øvelse med Lars Gule

Publisert nesten 5 år siden
Lars Gule. Gå til den siterte teksten.
Rørebøtta Haug viser at han ikke en gang aner hvordan jeg definerer ekstremisme. Hvordan går det an å skrive så uinformert - for ikke å si uintelligent?

Siden du inviterer til god pedagogikk, la oss ta utgangspunkt i at undertegnede virkelig var 'rørebøtte,' 'uinformert,' og 'uintelligent.' 

Hva er det så at vår beste normative kunnskap tilsier? Hva forteller vår moral oss om hvordan vi bør forholde oss til mennesker som har en lavere intelligens? Skal de skjelles ut? Skal de stilles ut for sin lave intelligens? 

Nei, selvsagt ikke. All moral forteller oss at vi skal handle på helt andre måter. 

Men Gule utskjeller og utstiller grovt - og svært ofte (her er statistikken på Gules innlegg, og særlig hans kommentarer, i en særlig klasse, som ikke overgås av noen andre herinne på Verdidebatt, kanskje taler vi om koprofagisk Norgesrekord for det er ikke mange alminnelige ord Gule skal bruke før han finner det tvingende nødvendig å slenge inn et skjellsord).

Hvorfor handler Gule, med viten og vilje, gang på gang, direkte motsatt av all moral, altså beste normative kunnskap? 

Vi har 2 muligheter: enten vet Gule ikke bedre, altså at denne utskjellingen og utstillingen av folk faktisk følger av hva som i Gules hode er vår beste normativ kunnskap. Eller så handler Gule direkte motsatt av nettopp beste normative kunnskap. 

Kommentar #70

Olav Nisi

145 innlegg  4829 kommentarer

Inte sjuk......

Publisert nesten 5 år siden
Swedish Police Lose Control Of 55 No-Go Zones To Muslim Gangs ...

Vi hørte ovenstående bli debattert i morgenens TV. En kan ikke annet enn å beundre svenskene.   Det går bare en veg der borte, likevel så holdes kursen rak mot katastrofen.  Nå har pressen og eliten fått et nytt parti å hakke på, nemlig Kristdemokraterna.  Partiet har nemlig uttalt at SD ikke lenger bør ha monopol på å sette spørsmål  ved  innvandringen og mulige problemer som den svenske politikken hittil har ført med seg. Sånt sier man ikke ustraffet i Sverige. Men det spørs hva velgerne vil si. 

For øvrig - monopol  er vel ikke noe man har eller tar, men noe man får ?

Kommentar #71

Torvid Høiland

13 innlegg  636 kommentarer

Det religiøse grumset

Publisert nesten 5 år siden

Hat er en trofast følgesvenn av all relegion. Sandvik slutter seg kun til rekken av religiøse hatspredere. Han er en slags VD-utgave av fader Charles Edward Coughlin, som på 30-tallet drev sin katolske hat-radio i USA.

Jeg er ikke overrasket over at Sandvik får så mange "Bra" for sitt grums. Der er mye grums i kristen-Norge, og at det skvulper over av og til skal man ikke forundres over. Men det er viktig at det tas til motmæle.

Vi skylder Lars Gule stor takk. Slike som Gule gjør Norge til et bedre land å leve i.

Kommentar #73

|Hans Petter Skoug

15 innlegg  4781 kommentarer

Publisert nesten 5 år siden
Tore Hansen. Gå til den siterte teksten.
han som er den eneste på tråden her som har smuglet dynamitt nede i Libanon.

Husk den kommentaren neste gang du tror deg person angrepet... For det er person angrep når det ikke har en dritt å gjøre i tråden. Makan til lavmål... Gule klarer sikkert å svare på dette selv, men dette sier faktisk langt mer om mister Czilling enn det gjør om Lars Gule...

Og hvor ble det av å snu det andre kinnet til? Eller tilgi? Er du ikke kristen da Czilling? Når har et menneske "gjort opp" for seg i dine øyne egentlig? Aldri? Kan virke slik... En gang tyv, ALLTID tyv liksom...

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere