Mons Henrik Slagsvold

160

Ebola som biovåpen.

Bruk av ebolasmitte som biologisk terrorvåpen drøftes av islamske terrorgrupper.

Publisert: 1. nov 2014

Denne muligheten er stadig fremme i amerikansk debatt. USA har iflg. Huffington Post allerede havnet dypt inne i sin kollektive paranoia pga. ebola. Skoler stenges. Barn holdes hjemme fra skolen, forretninger hvor en angivelig smittet har vært innom går konkurs, lærere permiteres, gassmasker er utsolgt, flyruter legges midlertidig ned osv. osv.  

Å spre ebola er selvfølgelig en særdeles billig, enkel og effektiv måte å terrorisere Vesten på. Metoden gir også store rom for soloterrorister. Oppsøke et ebolaangrepet land og miljø, la seg smitte, ved de første tegn på kvalme setter man seg på første fly og berører deretter så mange man kan. Resten tar viruset seg av. Utstyrt med vestlige pass, enorm internasjonal trafikk og med åpne landegrenser en meget enkel operasjon.

Man trenger vel ikke engang sette seg på flyet. Det kan være nok å  smitte folk som skal med flyet til et ønsket vestlig land. Og vakre, villige jomfruer venter den ebolasyke islamisten i Allahs paradis.

«Ekstremister knyttet til IS har vurdert muligheten for å bruke ebola som et våpen mot Vesten sier Spanias sikkerhetssjef i en henvendelse til det spanske parlamentet.»

Litt personlig: Globaliseringen har gitt min generasjon en stor velsignelse: Å erkjenne takknemlighet for at vår Gud har gitt oss det privilegium å få leve størsteparten av våre liv i et fritt, trygt og selvstendig land i stadig fremgang innenfor kontrollerte grenser med streng adgangsregulering. Men de yngre ville heller ha billige sko og klær og reise planeten rundt. Velbekomme! God tur.

Men heldigvis for våre etterkommere er det slik at den som aldri har sett snø savner ikke skiturene.

http://rt.com/news/201371-ebola-weapon-isis-terrorism/

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Svein Nyborg

86 innlegg  4514 kommentarer

alternativer?

Publisert nesten 6 år siden

Det finnes mange naturlige faktorer som kan være mer truende for menneskeheten enn Ebola. Eksperter forventer, feks, et stort vulkanutbrudd i California. Vulkanaktiviteten er stadig økende der, og et utbrudd kan være nært forestående.

Hvis det skjer, kan asken dekke himmelen i en slik grad at vi ikke kommer til å se solen. Temperaturen vil synke til minus 50 grader celsius. Det er uklart hvordan vi vil klare å overleve under slike forhold.

Motsatt global oppvarming kan en si :-)

---

Ettersom mennesket utviklet seg innenfor ett samlet system, hevet det seg over hele dette. Alle naturens komponenter er koblet til ett og samme system; atmosfæren, havet og kontinentene. Jorden eksisterer ikke i henhold til lovverket i stater og nasjoner som er atskilt av grenser, men som en planet med èn økologi og generelle, kollektive, naturlige prosesser. Det er menneskene som bor på denne planeten som forstyrrer balansen.

Dette systemet ("Gud") har ingen intensjon om å straffe oss – det reagerer i forhold til våre handlinger. Derfor får vi det vi fortjener. Det slår tilbake på oss når vi på menneskelig nivå forstyrrer denne balansen. Lik en negativ faktor som forårsaker ubalanse, får menneskeheten et tilbakeslag.

Kommentar #2

Mons Henrik Slagsvold

160 innlegg  2436 kommentarer

Hyggelig.

Publisert nesten 6 år siden
Svein Nyborg. Gå til den siterte teksten.
Dette systemet ("Gud") har ingen intensjon om å straffe oss – det reagerer i forhold til våre handlinger. Derfor får vi det vi fortjener. Det slår tilbake på oss når vi på menneskelig nivå forstyrrer denne balansen.

Hei Svein!

Trivelig å se din mysteriøse logo igjen! Lenge siden sist.

Og jeg deler hvert eneste ord av din kommentar. Men slik jeg ser det handler det om ulike nivåer av erkjennelse eller tenkning og dermed kommunikasjon. Du vet, vi lever i en verden stort sett blant mennesker som anser mennesket som Guder som er årsak til alle ting. Det Konrad Lorenz kaller det menneskelige hovmod. Dette er premisset for å snakke sammen på det nivået vi har evolvert til. Jeg tar konsekvensen av det for tidsfordrivets skyld.:-) 

Jeg har i et tidligere innlegg om krigens årsak forsøkt meg på et resonement beslektet med dine synspunkter som handlet om hvordan Gaya slår tilbake gjennom vår biologi i form av f.eks. krig ved overbefolkning men ingen forsto bæret. Slik lemen drukner seg når de blir for mange. Mekanismer vi pga. vårt hovmod ikke forstår og derfor finner man heller ikke de hensiktsmessige botemidlene. Slik kan man forstå f.eks krig som en biologisk konsekvens av overbefolkning. Det beste botemiddel mot krig blir da sterilisering av to tredjedeler av jordens befolkning.

Men hyggelig å finne en meningsfelle.

Kommentar #3

André Rohde Garder

51 innlegg  1336 kommentarer

Bio Warfare

Publisert nesten 6 år siden

Det foregår noen debatter rundt om på nettet om det kan ha skjedd et "uhell" ved et av USAs afrikanske bio-laboratorier som er opprettet i Afrika for å omgå signert regulering om nettopp biologisk krigføring. At USA av en eller annen grunn sitter på et Ebola-patent er også hyppig diskutert, man spør seg hvorfor?

Videre har Judicialwatch avdekket skriftlige planer for å importere Ebola-pasienter til USA. Obama benekter selvfølgelig disse skriftlige planene, men som noen kanskje vet er situasjonen slik etter 9/11 og Patriot Act og alle "forordninger" i etterkant blitt slik at Obama bare er en landsdekkende krise unna diktatorrollen. Morsom tid vi lever i...

State Dept. Doc Affirms JW’s Report on Obama Plan to Bring Foreign Ebola Patients to U.S.

Kommentar #4

Mette Solveig Müller

57 innlegg  4939 kommentarer

Hvilke kriger trenger vi?

Publisert over 5 år siden
Svein Nyborg. Gå til den siterte teksten.
Ettersom mennesket utviklet seg innenfor ett samlet system, hevet det seg over hele dette. Alle naturens komponenter er koblet til ett og samme system; atmosfæren, havet og kontinentene. Jorden eksisterer ikke i henhold til lovverket i stater og nasjoner som er atskilt av grenser, men som en planet med èn økologi og generelle, kollektive, naturlige prosesser. Det er menneskene som bor på denne planeten som forstyrrer balansen. Dette systemet (

Noen ganger kjennes det riktig ut å trekke fram eldre tråder med et utrolig viktig budskap. Jeg må lese dette siterte flere ganger, og anbefaler leseren å gjøre det samme.

Det diskuteres i det vide og brede om det er den ene eller andre guden som har rett, eller de ene eller andre fortolkningen som er riktig! Mennesker med feil gudstro blir utstøtt.

Men den primære hensikt med all religion, med all vår Gudstro; -  er å oppføre oss,  som en eneste Enhet. underlagt vår Skaper! Underlagt vår ÈNE GUDS egne lover! - Det ser det ut til at vi tror vi kan bevege oss lenger og lenger fra! - Er en "personlig frelst", så er det jo da "et lite åndsbarn" er født som må erkjenne sin enhet med alt det skapte? Slik er det jeg forstår ordet. Dette vil naturlig omsettes i handling; stor eller liten. Noen tradisjoner mer voldelige enn andre. - Men man har fått et nytt sinn. - Det er ikke lenger "min kamp", min religions kamp, eller "min nasjons kamp"; - men en kamp for bevaring av det levende og skapte. - Vårt forvalteransvar!

Aldri tidligere i vår historie har jorda vært så lita at vi kan høre om alt som skjer på den andre siden av kloden i det det skjer? Men slik er det nå. - Dette innebærer, ganske logisk og enkelt, at vi må begynne å erkjenne denne enhet alt det skapte fungerer innenfor! Det innebærer lover og regler også for vår egen adferd, som vi selv velger å følge av kjærlighet til vår Gud vår skaper.  

"Virkelig kjærlighet er umulig, med mindre man vender sitt ansikt mot Gud og blir tiltrukket av Hans skjønnhet", heter det. 

Hva andre gjør angår ikke enkeltindividene; - men det angår faktisk verdens styresett! Dette blir tydeligere og tydeligere. -  Vi trenger verdensvide lover, som bare en "Verdensregjering" innsatt i "det Godes" tjeneste, kan bidra med.

"Å være en kriger for Gud", må være å leve et liv med visjoner om hva vi kan evne å skape når vi gjør det sammen - på tvers av tidligere synlige og usynlige skiller. Var vi ikke kalt til å finne sannhet og søke rettferd?

Vennlig hilsen Mette

Mest leste siste måned

Tåkelagt
av
Liv Osnes Dalbakken
rundt 2 måneder siden / 3713 visninger
Sover heile regjeringa?
av
Lisbeth Marie Austnes
17 dager siden / 1251 visninger
Når fest blir dom
av
Kristine Sandmæl
23 dager siden / 904 visninger
Er jeg rett kalt prest?
av
Julie Schjøth-Jovik
15 dager siden / 859 visninger
Takk og farvel, KrF
av
Kristofer Olai Ravn Stavseng
15 dager siden / 659 visninger
Det viktigste er et godt arbeidsmiljø
av
Martin Enstad
27 dager siden / 572 visninger
Nei, Lægdene, vi er ikke i mot kvinner
av
Mikael Bruun
rundt 1 måned siden / 546 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere