Verdidebatt

Guds Ord står fast i himmelen.

Enda en Guds mann har falt for en "profetisk stemme", har blitt villedet og forlatt sin kone. La oss be for Rory og Wendy Alec i GOD TV.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg sitter og ser på GOD TV på nettet, hvor Wendy Alec forteller om at mannen hennes, Rory Alec, har tatt sin hatt og har forlatt sin kone og dratt for å være med en annen kvinne. De har vært gift i 27 år.

Kvinnen skal ha "hørt fra Gud at Rory var Mr. Right og at han var hennes mann", ifølge ChristianToday.com. (Link: http://goo.gl/Gqyn5S)

Den 50-år gamle kvinnen skal være en skilt kvinne fra Østerrike, som skal ha truffet familien gjennom felles venner, og kvinnens far hadde bedt Rory om å hjelpe kvinnen om å spille inn en jazzplate. Der hadde følelsene vokst og utviklet seg, ut i fra deg kan lese.

Når jeg hører slikt, så blir jeg trist. Jeg sendte en oppmuntringsmail til GOD TV, og skal be for ekteparet Alec.

Guds Ord står fast i himmelen til evig tid (Sal 109:89) og hos ham er det ikke skiftende skygge (Jak 1,17). Det Gud har skrevet i Sitt ord, står fortsatt fast.

Om vi ikke skal kunne forholde oss til det Skriften sier, og hele tiden la oss lede av våre følelser, så skulle det blitt litt av et kristenliv for oss alle.

"Men, det kan vel være Gud som har sagt dette til kvinnen", sier du kanskje.

Jeg kjenner ikke detaljene i hva som har skjedd i familien Alecs liv, men jeg kjenner Bibelens ord. Når Gud sier noe, så mener han det.

Når Bibelen sier at vi skal være forsiktige med profetiske ord (begrense dem, og prøve dem), så er det fordi det er så lett å bli ledet på ville veier om man ikke sjekker det med Ordet.

Gud vil ALDRI gjøre noe som går i mot hans eget Ord. For Han ER ordet (Joh 1,1). Han kan ikke lyve, og summen av hans ord er sannhet. (Sal 119,160) Derfor, om noen kommer med et budskap som ikke stemmer overens med Guds ord, så kast det bort!

La deg ikke lede av en “profetisk hilsen” som går i mot Guds Ord.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt