Verdidebatt

Til minne om en hund.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

"If it should be that I grow frail and weak, and pain should keep me from my sleep, you must do what must be done, for this last battle can't be won.  We've had so many happy years, what is to come can hold no fears.  You would not want me suffer, so when the time comes please let me go. I know in time you will see, it is a kindness you do to me.  Although my tail it's last has waved, from pain and suffering I've been saved. Don't greave that it should be you, who has to decide this thing to do. We've been so close, we two these years. Don't let your heart hold any tears. " (ukjent)

For to år siden måtte jeg ta denne tunge avgjørelsen over en trofast føllgesvenn gjennom vel 13 år da det ble klart at smerter kom som en følge av alder og vennen hurtig viste tegn til klart mindre livskvalitet. De som har dyr som må avlives grunnet smerter vet at det er en velgjerning overfor dyret å la det få fare.

Her på forumet dukker det stadig opp innlegg som framstiller Gud som en ond hundeier som ikke vil la dyret dø fordi det ikke har klart å være så lydig som det kunne i å underkaste seg eierens vilje. Det er til å spy av!

Ikke bare skal etter sigende det vantro mennesket som har "levd livet" i en mannsalder pines til døde, nei det skal holdes i live og tortureres i en evighet uten ende. Men Gud er både kjærlig og rettferdig så slik må det være, amen!

Jeg har nå i over en uke vært ille plaget av en senebetennelse i en arm og skulder. Smertene har også holdt meg våken om nettene. I går fikk jeg første time hos kiropraktor for trykkbølgebehandling som har vært effektiv ved tidligere tilfeller. Selv om det vil være bare en behandling pr.uke og bedring først vil merkes i særlig grad etter ca tre behandlinger ser jeg lys i tunnelen. Smertene vil avta og forsvinne. Men ikke for majoriteten av menneskene som vil befinne seg i uendelig tid i evige pinsler som en følge av en almektig, rettferdig og kjærlig Skaper og hans plan med sitt skaperverk.

Hallo!!!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt