Verdidebatt

Hamas myrder kollaboratører. Reaksjoner?

Jeg tar et tidligere innlegg på VD på alvor der vedkommende mener at man bør tenke over bruken av ordet "henrette". Kritikk av Hamas er mangelvare i norske medier.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg leser på Nettavisen at Hamas nå har ryddet i rekkene etter Gaza-krigen. Godt og vel et dusin personer som var mistenkt for å være israelske kollaboratører ble offentlig skutt og drept av Hamas, en terrorisorganisasjon som vår forrige utenriksminister Støre førte samtaler med og som han prøvde å lyve seg fra, men ble avslørt på direkten av TV2. Rettssaken kan ikke ha vært hverken særlig lang eller grundig da det ikke er gått mange dagene siden krigen fikk en foreløpig slutt.

Hvis Hamas som organisasjon får noe mer kritikk for dette enn en enspalter på max 50 ord, vil jeg bli veldig overrasket. Og skulle kritikken også mot formodning vare i mer enn to dager, vil jeg bli enda mer overrasket. Dette gjelder både muslimenes fremste talerør her i landet Aftenposten pluss alle de tungt statsstøttede avisene og media.

Dette innlegget vil ssv. blir forbigått i stillhet, kanskje noen få støtteærklæringer, men ikke noe mer. Og så kan vi endelig ta fatt på vår fordømmelse av Israel igjen.......

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt