Verdidebatt

Avkristning i samfunnet vårt blant troende er mer synligt i dag.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hei

Dette er et relevant spørsmål som man bør ta til seg. Hvor mye har den troende i dag fraveket den Bibelske sannhet? Når man vender seg bort fra Guds ord, så snur man ryggen til sannheten. Hva har skjedd i de siste tider, fra 1940 så har avkristningen begynt å bli mer og mer syneligt, kan man se dette eller har man latt seg påvirke av denne tidens Ånd? Hvordan kan man se dette hvis man ikke forholder seg til det Guds ord sier?

Hva med Kirken, som burde ha gått foran med et godt eksempel, hvor mye har de fraviket Guds ord. ?

Jeg tenker på at Kirken har åpnet opp for både kunst og konserter i Herrens Hus, mot betaling i tilegg. Disse artistene som kommer og leier disse kirkene til sitt show. Hva tenker de på, på seg selv og sin populertitet eller på Gud? Show er ikke til for Kirken. Ikke misforstå man kan glede seg, og prise Herren av sang og mussikk i Kirken, men ikke for å tilfredstille våre egen behov,men for å prise Herren og glede oss over Herrens hus og Hans nærver. Kirken er et Helligt Hus, ikke en røver hule. Hva gjorde Jesus med dette, da Han så at de drev med salg i sin Fars tempel? Jo han jagde de ut av tempel med pisken. Hvis vi hadde gjort det samme i dag, da hadde vi blitt arrestert. Men den troende tolerer at Kirken får drive med det de selv ønsker å gjøre med Kirken i dag om det er kjøp og salg eller om det er show. Er dette Guds vilje? Jeg bare spør, siden Jesus ikke tålte dette.

Kirrken er en plass der man kan tilbe og synge og be til Herren, og der man kan være stille for Herren. Men i dag er det blitt en røverhule. Der man har tilatt de fleste ting som man ikke gjorde før. Kirken har sagt ja til det kirkens Herre sier nei til. Derfor har den ikke lenger noen myndighet fra Gud. Den har vist Ham bort.

Ja til å vigsle gjengifte, ja til konserter til egen vinning, nesten halvparten av biskoppene sier ja til visling av homofile. Kirken lar seg normalisere i denne antikristens ånd, og ikke av Guds Ånd.

Hvorfor går man bort fra Guds ord,og hva skyldes det.? Er det for å bli likt av samfunnet,heller er de redd for å miste statstøtte, heller begge deler? Hva er grunnen til at de fraviker fra Guds ord på mange områder.? Dette har sneket seg inn i Kirken, og grunnen kan også være at mange prester  ikke tror på en Gud. Da taler de fort etter folkets ører, og det som menneskene vil høre, og da er det ikke rart at man kan lyge som en prest i kirken. Da har man ingen æresfrykt i seg. Jeg svaner en mer radikal holdning til den Bibelske sannhet i dag.

Men dette gjelder ikke bare Kirken, dette gjelder også mange andre troende som har vendt seg bort i fra Guds ord. Hva skjer når man vender seg bort fra Guds ord? Vender Gud seg bort fra oss? Når man lever i løgn istede for sannheten?

Dette er en del av avkristning i samfunnet.

Abortloven.

Vigsle homofile.

helvetes læren.

gjengifte.

samboere.

Flere har vendt seg mot Israel.

Mange ting som tyer på at det er en avkristning i samfunnet blant de troende.Dersom det finnes en vei tilbake, må det være å børste støv av de bibelske sannheter. Gud må igjen bli for oss det som han utgir seg for å være. Bibelens Gud  Ordets Gud. Vi må finne tilbake til det evangelisk lutherske tolkningsprinsipp Skriften alene, sola Scriptura. Vår holdning, vår tro, våre utsagn og vår kamp for å påvirke samfunnet, kan utelukkende ha Skriften som kilde.

Er det virkelig slik i dag? At det er så dårlig tilstander blant troende at man har tilatt dette i sitt trosliv? kan man selv begynne å tenke igjennom konsekvensene av dette i sitt eget liv? og spørre seg selv hvorfor godtar man dette i den troendes menighet?

Er det ikke på tide at røstene for en Bibelske sannhet begynner å bevege seg framover, eller skal den knebles enda mer??

Når det er sagt, så vet vi jo ganske mye om hvorledes Herren handler. Hele Israels historie er en  en betraktning undervisning om dette. Det som hendte Israel er ment å være forbilder og formaninger for oss som de siste tider er kommet. 1 Kor 10,11

Gud vil ikke at noen mennesker skal dø i sin synd. Herren har ikke behag i den ugudeliges død. Esek 18,23. Men hvis ulykken er det som må til for å vekke opp et sovende folk som er på vei til å dø bort i fra Bibelse sannheter, så lar han det skje. Det er først når vi blir konfrontert med vår egen maktesløshet,og våre svakheter, at omvendelsen og troen melder seg. Han frelser de ulykkelige ved deres ulykke og åpner deres ører ved trengselen, leser vi hos Job 36.15. og man kan håpe på at øre er vendt til den rette røsten.

mvh

Rune

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt