Verdidebatt

Er vi eller er vi ikke uavhengig?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

La oss si at du har det bra og har nok av alt du behøver og ønsker –er du da uavhengig? Du er sterk og ved god helse, trygg jobb, lyse framtidsutsikter –er du da uavhengig? Kan du da velge det livet du vil, eller er du avhengig av visse forhold, kanskje til og med påvirkelig av ukjente faktorer?

La oss si at du ikke har det bra i det hele tatt, du er både svak, syk og skuffet, du lengter etter frihet til å ha det godt, -er du uavhengig til å velge et annet liv?

Fra fødselen av er alle mennesker utstyrt med mer enn det alle andre bevegelige empatiske vesen er (vi er til og med over englene, hø hø), vi har et implantat fra Skapersiden, et spirituelt gen eller en energipakke om du vil, også kalt sennepskorn el gnist. Uavhengig av hva vi føler, håper og tror, ber om eller forventer Gud skal gi oss, så er skaperkraften latent til stede i oss, vi kan velge mellom å ta omstendighetene på alvor og overlate framtiden til andre krefter eller innrømme at all den kraft vi behøver er vi utstyrt med fra fødselen av. Uansett hvor vi er på en nytelsesskala fra 0-10 så  kan vi gi oss selv styrke til å klatre opp av det vi oppfatter som et hull, veggen som hindrer oss i å avansere i pakt med livsenergien vil smuldre bort når vi fokuserer på at ingen ting er satt foran et menneske som hun ikke kan overkomme.

Implantatet kalles i Bibelen for Y-shua eller Jesus som det enkelte plasser er oversatt til, et spirituelt intelligent gen som er en del av skapertanken og den kraft som lar tanken manifestere og spire opp i frihet. Den som følger sitt indre "smilefjes" vil overvinne alt, den som snur seg til menneskelige etterligninger av dette Y-shua vil tape nettopp fordi dette er en kraft som er I oss og ikke utenfor.

Den som aksepterer at han har en utgave av dette kromosomet, selv om det ikke pt er målbart, han får mer av det, den som ikke har aksept for dette lille lyset vil gå i svart. Ergo Er vi uavhengig omstendighetene, spørs bare om omstendighetene stjeler vårt fokus.

God tur oppover bakkene.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt