Verdidebatt

Tøddelen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Skal vi forstå noe som helst av hva livet går ut på må vi først forstå Livet selv.

Livet er udødelig (ellers var det vel ikke liv, bare et blaff) og pulserer uavhengig av den som opplever pulsen. Kroppen vår er ikke livet, bare en beholder for livet. Slik som vi fysisk opplever oss selv er vi som en skygge av Lyset som kaster skyggen, forsvinner lyset er skyggen borte. Som skygge innbiller vi mennesker oss at vi lever, sannheten er at vi har en begrenset eksistens både i tid og rom, men inni oss venter et Punkt på at vi skal bli det bevisst. Dette punktet -på hebraisk Yud og på eng. Dot er usynlig for vårt fysiske øye samt for de andre 4sansene våre-  er den gnisten som gir energien som resulterer i at hjertet slår og vi drar pusten, men som en skygge av oss Selv aner vi i utgangspunktet ingen ting om denne energiens eksistens eller påvirkning. En person som er sitt Punkt (Y) bevisst er en Y-shua; Personen (skyggen) er opplyst av den genetiske intelligensen som så veileder, gir forståelse og erfaring av Livet, som fra den andre siden skaper det livet som oppleves her. Et slikt opplyst menneske forstår den siden som også er kjent som Himmelen el. Spiritualiteten, den som forstår årsaken til livet er også identisk med den som skaper livet.

En ganske så modig handling den gangen i Jerusalem å korsfeste Y-shua, også kalt Tøddelen –akkurat det året var det for første og siste gang i historien to Yppersteprester, begge samstemte i korsfestelse- de var fullt klar over hva de gjorde; de slukket denne lille gnisten som skulle opplyse menneskeheten. Modig gjort, det har vært veldig mørkt de siste 2000år på grunn av at det lille lyset ble blåst ut. Det er få mennesker som har hatt tilgang til og vært i stand til å demonstrere åndelige krefter i vår fysiske verden de siste 1700år.

En må her passe på og ikke blande møbelsnekkeren fra Nasareth med dette Y-shua, Y-shua er ikke en person men en intelligent evigvarende energi som hvemsomhelst kan benytte seg av.

Tøddelen som i flg Bibelen ikke skal forgå er identisk med dette Y-shua, - Punktet, - Gnisten; Tøddelen er en enkelt bit av Den Store Sjelen, en dråpe av Havet, som i Bibelen blir kalt Skaperen. Kristendommen har mørklagt denne kunnskapen ved å sette en avdød enkeltperson i stedet for dette Y-shua, det har blitt bedt til, knelt for og danset omkring dette idolet. Selv om Jesus benyttet seg av denne spirituelle genetiske intelligensen er det misforstått å be til en avdød person, da rettes fokus på mannen og ikke ballen og en går dermed glipp av spillet.

I våre dager er det stadig fler som går bort fra materialistisk fokus, slutter å synde og tar i bruk Tøddelen, de er ved målet for livet her på jorden; forstår en Livet kan en skape mer av det.

Men dette er kanskje litt tidlig for din del??

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt