Verdidebatt

En liten advarsel

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

De fleste av oss er jo her på VD med navn og bosted. Og det synes jeg er fint jeg, for det er naturlig å vite hvem man diskuterer med. Men det kan ha ulemper.

For en tid siden begynte jeg å få meldinger fra en som kaller seg Monarken. De første meldingene var bare rare. Jeg fikk avlat fra onskap og slike ting. Og jeg skjønte jo at dette dreide seg om et menneske som ikke var helt frisk. Men så ble meldingene mer og mer agresive. Og han sendte sms, talemeldinger og ringte mobil og fasttelefon. Jeg var redd for at et av mine barn skulle ta telefonen, så derfor fikk de forbud mot å ta telefonen en tid. Og jeg snakket også med politiet om dette. I tilegg tok jeg kontakt med psykisk helsevern i kommunen han bodde i, og da sluttet meldingene å komme.

Jeg har valgt å stå frem med navn og bosted. Og hvem som helst kan enkelt finne meg. Og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. Men jeg vil bare at dere skal vite at å handle slik kan få ubehagelige konsikvenser. Derfor syntes jeg det var rett å fortelle dette til dere. Jeg tror ikke på noen måte at dette mennesket er farlig for meg eller noen av mine. Men ubehagelig var det. Så jeg har all respekt for dem som ikke ønsker å stå frem med fullt navn.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt