Henriette Paus Grova

Alder:
  RSS

Om Henriette Paus

Følgere

Jeg satt igjen med en følelse av lettelse da massemorderen fikk stempel som syk på sinnet. LETTELSE. Hvorfor?  Det er som om det Onde som han i så stor grad sto for og som var så ufattelig, får mindre kraft.

 At massemorderen kommer til å sperres ute fra samfunnet enten han vurderes som syk eller frisk, vil skje uansett. Og så er det bare å håpe at de som uroer seg over sykmeldingen, blir trygge på at rettstaten vår vil beskytte storsamfunnet for ham i overskuelig framtid. Slik at deres rettferdighetsfølelse og trygghetsfølelse kan ivaretas og ikke gi grobunn for mye uro og usikkerhet fremover. Og så er det å håpe at dagspressen spesielt ikke vil nøre opp under den uroen som vil finne sted.

Gå til kommentaren

Ja. Det er likhet for loven. Og ja. Det er riktig å ikke gi oppholdstillatelse til mange av dem som søker seg til Norge.  Og ja. Det er fornuftig ikke å åpne Norges dører på vid vegg. MEN er det mulig å vise noe kreativitet i denne saken?

Så vidt jeg vet kom Aleksander Rybakk til Norge fordi at hans far fikk jobb og oppholdstillatelse her fordi han var spesielt dyktig. Og jeg kjenner andre som har fått opphold i Norge fordi de har kommet her for å BIDRA med en spesielle kompetanse som Norge trenger.

Kan Maria Amelia få oppholdstillatelse - ikke som flyktning eller asylsøker,  men som en med en spesiell kompetanse som Norge ønsker?

Kan noen på myndighets nivå  få henne ut av asylsøkerkøen og inn i den køen hvor Norge er den som søker - etter spesielt kompetente mennesker?

 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
9 dager siden / 2960 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
rundt 1 måned siden / 1859 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
6 dager siden / 1570 visninger
Hjemlengsel
av
Joanna Bjerga
6 dager siden / 1081 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
12 dager siden / 1061 visninger
Visjon Norge og kritikk
av
Pål Georg Nyhagen
17 dager siden / 637 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere