Håvard Nyhus

Alder: 39
  RSS

Om Håvard

Håvard Nyhus er kommentator og debattutvikler i Vårt Land.

Følgere

Publisert nesten 2 år siden
Han og hans sykdomsbefengte legeme truet eksistensen til en hel stamme. Han gikk i land på noe han viste var forbudt område.
Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

Uten troen på Jesus, så ville han ikke befunnet seg på dette stedet.

Det er så, men det gjør ham ikke til en martyr. Like lite som jeg er en martyr om jeg dør i en bilulykke på vei til kirken.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

For meg, så tror jeg Chau ble en reell martyr. Ganske enkelt, så tror jeg det, fordi jeg har en sterk følelse av at denne øyen snart vil bli "satt fri" av indiske styrker. 

En martyr blir drept for sin tro. Chau ble ikke drept for sin tro. Han ble drept fordi han befant seg på feil sted. Så må du gjerne ha en "sterk følelse" av at indiske styrker vil "befri" de "ville og usiviliserte" sentineleserne og at evangeliet vil slå rot. Enhver har rett til sine egne følelser.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

Og du kan ikke vite om han var 'ganske alene' om å dytte svigerfaren. 

Han er ganske alene om å ha en svigerfar som er president.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

Om det som du synes å ville kalle Trump-justice, beskrives utgangspunktet slik på en netteide fra National Conference of State Legislatures, fra mars i år: 

Nei, jeg verken «vil» kalle det «Trump-justice» eller mener at den angjeldende reformen - kall den hva du vil – utelukkende har Jared Kushner som fødselshjelper. Kushner er én blant flere, men ganske alene om å dytte svigerfaren sin i riktig retning.

Ei heller er teksten et forsøk på å skrive senatorene Grassley og Durbin ut av historien. Teksten er ikke et forsøk på å skrive mest mulig utførlig om alle involverte, alle prosessene og alle dragkampene; den har et annet ærend. Så her «forenkler» jeg, som du helt riktig påpeker. Det var liksom meningen.

Og forøvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere