Tore Olsen

Alder:
  RSS

Om Tore

Bor i Fredrikstad

Følgere

Feminists/Leftists Are Useful Idiots and Doomed

Publisert 2 måneder siden - 1005 visninger

Vi ser nå resultatene av marxist/leninistisk "ideologic subversjon" i vesten, spesielt i America, som er en "legitim" form for hjernevask om frihet og likhet, kommunismens begragerske sosialisme.Det har skjedd også i vårt land. De som ble påvirket og påvirkes og faller for ideologien blir nyttige idioter for det mest maktkorrupte og kyniske SYSTEM mennesket har hentet ut av sin lefling med ondskapens krefter.

Feminists and other leftists are useful idiots who serve only to destabilise the society. When the goal is reached, they will be "lined up against the wall".

1984 interview with a former KGB agent and Soviet diplomat, Yuri Bezmenov.

https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc

Dette intervijuet skjedde for 30 år siden, og henviser til blant annet det som skjedde på 60 tallet i USA, og som vi nå kaller for "68"erne her i landet med marxister og leninister som etterhvert satt, og sitter, i politiske stillinger - men mest av alt i pressen og byråkratiet.

I denne videon får vi en innsikt i hvorfor disse er så ovebeviste i sin filosofi, og samtidig agressive i sitt "arbeide" for å destabilisere vesten, for vår del Norge. De er absolutt overbeviste om at de gjør det rette, er de rette og de MÅ fortsette med legge landet åpent for totalitære krefter.

Når disse har gjort sitt, destabilisert - og så oppdager at de har forrådt både seg selv og sitt land, snur de og blir de bitreste fiender av systemet. Da er de ikke lenger nyttige og blir "feid av banen" - er kynismen i globalist prosjektet.

Men skaden har skjedd og effekten er slik det profeteres om i bibelen. Vi lukker gjerne øynene for dette uvesen - spesielt de som er absolutt overbevist makter ikke å se sannheten i hvitøyet, men når de gjør det - hvis noen av dem våkner av sin idologiske drøm, blir det til et mareritt for dem.

For vi som ser det er det et mareritt i leve i. Det er ille å bivåne en slik stupiditet satt i system av oss selv, mennesket, og hvordan noen kan være så onde at de ønsker oss og seg selv et helvete på jord.

Globalismen i anmarsj.

Gå til innlegget

Melanie Phillips: How the media manipulates truth

Publisert 2 måneder siden - 343 visninger

Melanie Phillips, journalist med lang erfaring, orienterer om hvordan media manipulerer sannhet, såkalt sannhet, og på det viset desorienterer samfunnet om hvordan virkeligheten egentlig er. Det som skjer i vår tid fører oss alle nærmere alvorlige konfrontasjoner i eget samfunn, med store konsekvenser for oss selv, familie og etterslekt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=te01MtCJP0w

Dette er en lang video, men den er grundig, avbalansert og ikke propaganda for en ensidig synsvinkel, men fokusering på og mot fakta. Phillips gir oss et innblikk i hvordan profesjonelle mediaoperatører nærmest er fanget i et system av propaganda, som gir skjeve og ofte direkte usanne bilder/opplysninger videre til oss. At det likevel er mulig å finne noe sannhet der ute, men at man må være seg bevisst og på vakt. Vi selv må være nærmest profesjonelle i hvordan vi henter inn fakta - ufordreiet og sanne, slik at vår egen opinionsdanning står på et solid grunnlag.

Det er mye som beveger seg i undergrunnen i det europeiske samfunnet, som ikke kommer tydelig frem og som den politiske etablissementet søker å undertrykke. Phillips peker også på det, og det har vært mitt eget motiv i disse årene, å advare mot at for mye trykk vil før eller siden gi et mottrykk. Phillips ser på dette som svært alvorlig: "It won't bee pretty!" sier hun.

Å temme den pågående kulturkrigen som uttrykker seg med ekstrem grusomhet i England, krever av oss her i landet en våkenhet og mer seriøs tilnærming enn vist hittil, for at vi skal slippe slik tilstander her. Jeg håper vi får en debatt rundt dette som er edru og seriøs, og uten de moderne skjellsordene som florerer så som rasist, islamofob, konspirasjonsteorist og andre unevnelige beskyldninger osv. 

Vi debatterer altså hvordan media lurer oss og også hvordan media selv blir lurt, og hvilken konsekvenser dette til syvende og sist får for oss selv, familie og etterslekt her i Norge. Hvordan kan vi bygge landet på et sunt og sant fundament?

Gå til innlegget

Her har dere globalismen deres

Publisert 3 måneder siden - 1263 visninger

The New World Order in progress. En konspirasjon hvor pressen spiller en avgjørende rolle i å tåkelegge sannheten, for blant annet å gjøre denne konspirasjonen om til en skygge, en teori uten innhold - men som sedvanlig er konspirasjonen sann og "teorien" en løgn.

Se denne videon først:

https://www.youtube.com/watch?v=HVZtHOQ5UtU

Det er ikke så mye å legge til, annet enn at det er ikke første gang jeg poster et innlegg om temaet og har enten blitt "tiet ihjel", eller blitt beskyldt for å konspirere.

Globalismen har til hensikt å ødelegge dette landet, er motivert av ren ondskap og maktbegjær og enhver som promoterer dette prosjektet skulle vite hva de er med på. Vet de det så skal de hverken hedres eller tilgis: "Og mennesket blir bøiet, og mannen ydmyket - tilgi dem ikke!"

Vet de det ikke, burde denne opplysningen virke preventivt.

Det jeg spør om er: Er det noen vei tilbake til suverenitet, eller er vi solgt?

PS: Klimahysteriet er en del av denne megaløgnens fronter for å robotisere befolkningen. Lamme opplevelsen av en hederlig identitet under Gud og gjøre oss til slaver av "systemet".

Gå til innlegget

The Glorious Britain Empire

Publisert 6 måneder siden - 158 visninger

Som varsler er det min oppgave å forberede borgere i det norske samfunn på det som kommer. Takker så mye for at erfarne varslere i andre land informerer oss, selv om det muligens er for sent.

Marxismen har aldri gitt opp sin kamp mot individuell frihet, fred og et trygt samfunn for alle. Det er egentlig ikke så mye å forklare annet enn å henvise til videoen:

Britain's Hate Speech Police

For de som ikke ser videoer kan jeg røpe at det handler om hvordan politiet kan fremme multikultur og mangfold i det britiske samfunnet. Det er et engasjert politikorps som effektivt håndhever freden etter gamle og velprøvde metoder, hyllet av en ikke uvesentlig andel av befolkningen.

Gå til innlegget

Hvor ble gullet vårt av?

Publisert 7 måneder siden - 391 visninger

I to videoer avsløres hvordan verdensøkonomien er manipulert over fra gullverdi til en valuta bygget på svart gull, Et lite dykk i nyhetsbildet, så kjedelig det enn kan være, gir grunnlag for å debattere vår tids finanskriser og hvordan forbindelser, over våre hoder, forklarer verdenssituasjonen som den er - og blir.

Jeg har mistenkt i mange år en underliggende og skjult agenda om verdensherredømme, som "denne verdens herrer" makter å lure den vanlige mannen i gata til å tro er oppbyggelse for en trygg og sikker verden - for alle. Men er det virkelig hensikten?

De to følgende videoer gir et tydelig bilde av hvordan dette herredømmet skal gjennomføres og hvilke metoder som anvendes.

Valuta anvendes som et våpen og den som har styringen på det våpenet vinner. Så - jeg våger å spørre, hvor ble det av gullet i Norges bank?

Det er tre spørsmål man bør stille seg før man ser videoene:

1. Hvordan er den enorme gjelden i USA, etter Obamas oppskrytte presidium, blitt bygget opp - og er Obama alene den som har bygget den?

2. Hvorfor og hvordan spres islam verden rundt, og har religion sammenheng med The One World Order?

3. Hvordan påvirker det som skjer vår del av verden og hva kan den vanlige mannen i gata gjøre for å trygge et fredelig og godt liv for seg selv og sin familie? Eller er det for sent å gjøre noe egentlig - skal vi bare drive med strømmen og la det stå til? Hva mener du?

Alle punktene er oppe til debatt, selvfølgelig, men punkt 3 er det viktigste å få besvart.

Etter å ha sett videoene tror jeg vi bør spørre oss hva ordet "konspirasjons-teori" egentlig betyr og: Hvem var det som første slengte denne frasen ut i eteren for ta brodden av beskyldninger om konspirasjon i en verdensomspennende skala?

Se videoene i rekkefølgen de er satt opp. Om ikke akkurat oppløftende så bidrar de til litt vidsyn kontra trangsyn.

Trey Gowdy Laughs as He Reveals the Country is COMPLETELY SCREWED Financially!

Dollarens påvirkning på geopolitikk og USAs endeløse kriger

 

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Åge Kvangarsnes kommenterte på
Endens tid
1 minutt siden / 2847 visninger
Leif GuIIberg kommenterte på
Endens tid
9 minutter siden / 2847 visninger
Øyvind A. Jørgensen kommenterte på
Svensk jødehets
14 minutter siden / 543 visninger
Leif GuIIberg kommenterte på
Endens tid
17 minutter siden / 2847 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Endens tid
18 minutter siden / 2847 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Endens tid
29 minutter siden / 2847 visninger
Daniel Krussand kommenterte på
Avlatshandelen i Vennesla
29 minutter siden / 1577 visninger
Leif GuIIberg kommenterte på
Endens tid
33 minutter siden / 2847 visninger
Leif GuIIberg kommenterte på
Endens tid
38 minutter siden / 2847 visninger
Are Karlsen kommenterte på
Endens tid
43 minutter siden / 2847 visninger
Are Karlsen kommenterte på
Endens tid
rundt 1 time siden / 2847 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Endens tid
rundt 1 time siden / 2847 visninger
Les flere