Sissel Bergljot Eggen

Alder: 59
  RSS

Om Sissel Bergljot

Sivilingeniør og MBA i økologisk økonomi. Oppvokst og bosatt i Trondheim. Ansatt i Bane NOR SF. Organisasjonsmenneske med lang merittliste fra verv i frivillig sektor. Opptatt av natur- og samfunnsspørsmål, etikk, ledelse og arbeidsliv.

Følgere

Ja til "Hev stemmen"

Publisert nesten 3 år siden

Jeg synes en kronikkonkurranse for kvinner er en glimrende og modig idé. Jeg ble gledelig overrasket da jeg lest om dette sist lørdag, og jeg har ambisjoner om å delta. Jeg ser på konkurransen som et middel for å få lokket flere av oss ut på banen. Og når vi først er kommet ut på banen, er det et godt alternativ å fortsette å være der. Med flere på banen øker sjansen for flere meninger om flere tema. Det gir en rikere offentlig debatt. Positive kommentarer forekommer også. Selv leser jeg gjerne en hel kronikk hvis den er velskrevet og handler om et tema som interesserer meg.

Dessverre er det fortsatt slik at det må tilrettelegges for å øke kvinneandelen på steder der menn dominerer sterkt. Hva som er årsakene til dette, er et stort tema for seg, men erfaringene tilsier at slik er det.

Jeg savner praktisk informasjon om hvordan "Hev stemmen" er organisert. Er det slik at et lengre initiativinnlegg skrevet av en kvinne på verdidebatt.no automatisk håndteres som innsendt bidrag i konkurransen, eller skal det sendes inn på annen måte? Har startskuddet for konkurransen gått, eller skal vi vente på en virtuell snorklipping?

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere