Alf Haakon Slettetveit

Alder: 9
  RSS

Om Alf Haakon

Følgere

Julenissespill

Publisert rundt 3 år siden

Flott. Da kan man heller velge et julespill uten religiøse referanser. Dem finns det mange av. Så slipper enkelte å føle seg ekskludert og skoleledelsens krenkelses-angst fylte sekulærhumanister kan slutte med å leke bedrevitende religionspoliti i frykt for å støte noen. . De kristne barna kan få sitt julespill i egen menighet og muslimene kunne vel ikke bry seg mindre om jula enn det de alltid har gjort mens de klør seg i hue over all svineribbe og alkohol som konsumres av etniske norske.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

"Øse seg opp over?" Jeg er helt rolig jeg. Slapp av. Tror du disse innvandrerbarna bryr seg om koranvers så lenge de får delta, eller skulle føle seg mer ekskludert fordi spillet kun innehold kun bibelske tekster?

Gå til kommentaren

Mindre skolerte?

Publisert over 3 år siden

Skal vi se. Siv Jensen, Diplom Økonom. Sylvi Listhaug, Adjunkt med fordypning. Per willy Amundsen, Siviløkonom. Anders Anundsen, Juridisk Mastergrad.  Per  Sandberg, prosess operatør med fartstid i Norske Skog. Med relevant yrkes erfaring. Så hvis "de mindre skolerte" var et spark til dem som reprenterer Frp, er det vel rimelig å påstå at du bommet totalt.

 

Gå til kommentaren

mirakler

Publisert over 4 år siden

 Jeg tror fortsatt at Gud gjør mirakler idag. At syke blir helbredet ha jeg selv vært vitne til. Det skjer gjennom forbønn,bønn og faste, eller som det står skrevet i Jakob 5:14-15. Jeg mener bestemt at Jakob tok med dette for at fremtidige kristne skulle ha en slags kilde når nådegavene opphørte. Så langt jeg har studert ble nådegavene delt ut ved Apostlenes  håndspåleggelse. Ingen andre enn de hadde en slik fullmakt. Derfor mener jeg at pinsebevegelsens ettermøte virksomhet der det bes for folk som skal utrustes med nådegaver etc strider mot Bibelen. Man alt for ukritisk til såkalte åndsopplevelser. Så jeg mener at NAR, tungetale etc går under samme paraply.

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden

"Jeg vil bare understreke at jeg selv fortsatt tror på både tungetale, profetier, kunnskapsord, at folk kan oppleve å få drømmer fra Gud - samt helbredelse."

Vel kanskje det ikke er bare NAR du bør holde deg unna. Kanskje du bør revurdere hele den pinse/karismatiske lære/praksis om nådegaver. Tror nok at bedraget begynte lenge før NAR. Jeg mener at nådegavene hører urkristendommen til. Helt siden ca 1820-30 har utbryter prester og legfolk prøvd å blåse liv tanken om at gavene gjelder fortsatt og frem til Jesu gjenkomst. Edward Irwing var en av dem. Selv etter mange år selv i pinsebevegelsen syns jeg profet og tunge gaven tilfører fint lite nytt til Skriften. Mye difust og selvfølgeligheter blir proklamert og avsluttes alltid med "sier Herren".  Samtidig som gaven til å teste ånder, så godt som alltid glimmer med sitt fravær. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere