André Rohde Garder

Alder:
  RSS

Om André

Følgere

Dagens akse

Publisert over 5 år siden
Jan Hårstad – gå til den siterte teksten.
Men når det gjelder sammenstøt mellom arbeid og kapital og sammenstøt mellom undertrykkelse og imperialisme, vet jeg hvor jeg står, men dette kan ha vel så mye med etikk/moral å gjøre som den gamle villedende retorikken. SV er modellen på det: bombe for Imperialismen i sosialismens navn.

Dagens "politiske" akse går mellom elitens tverrpolitiske "Neo-Con" og folkets "No-Con", og det er talende på flere måter enn en;)

Gå til kommentaren

En anelse

Publisert over 5 år siden
Jan Hårstad – gå til den siterte teksten.
Til Garder: jeg har for lengst sluttet med å bruke begrepene "venstreside" og "høyreside". Det er mange år siden jeg sluttet å la meg lure av denslags. Jeg stiller kun et eneste spørsmål uti politikk: er dette sant eller ikke og slutter meg derved til den gamle tanke at sannheten skal frigjøre eder.

Jeg hadde vel en aldri så liten anelse om ditt syn på sakene Hårstad, og med det bør du vel også få slippe flere oppfordringer om å skape en ny "venstreside"..??

Gå til kommentaren

Old School journalister

Publisert over 5 år siden

Jeg vil i tillegg anbefale å lese "Old School" journalister som Seymor Hersh, Paul Craig Roberts og Sharyl Attkisson. Det balanserer raskt og brutalt det bildet vi serveres i propagandapressen. Andre nettsider kan være "Judicialwatch.org", "Informationclearinghouse.info" og "Globalresearch.ca" m. fl.

Gå til kommentaren

Web og sånn Hårstad:)

Publisert over 5 år siden

Hårstad er vel klar over at man kan oversette hele websider via Bing eller GoogleTranslate? Riktignok blir lesningen ofte en nesten like stor utfordring på denne måten, men helt uforståelig er det jo ikke.

Et annet punkt er enkeltes ønske om en ny "venstreside" i politikken, men er det ikke litt gammelmodig å tro at ubalanse i politiske akser er problemet? Er ikke problemet her først og fremst knyttet til aksen ærlige/uærlige politikere, mediemenn eller kvinner, enten en faller ned til høyre eller til venstre?

Gå til kommentaren

Propagandainstitusjoner

Publisert over 5 år siden

Civita - Agenda - eller hva de nå alle heter alle disse politiske "nyvinningene" er rene propagandainstitusjoner. Kristin Clemet burde klare å innrømme det, fremfor å late som om hun er naiv herfra til evigheten.

..."Opplagt. La meg nok en gang gjenta mitt syn på de forhold Simonnes omtaler:
1. Han har selvsagt rett i at Civita er en politisk/ideologisk tankesmie. I vårt formål heter det at «Civita er en partipolitisk uavhengig tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om liberale verdier og løsninger.»"...

For alle andre enn Civita og Kristin Clemet synes det jo å være nettopp helt opplagt at Civita er alt annet enn partipolitisk uavhengig, da de konstant blåser ut "tanker" fra Høyresiden. At de samtidig innrømmer å være en politisk/ideologisk tankesmie gjør bare parodien fullkommen. "Selvfølgelig er vi politiske ideologer som jobber for liberale verdier og løsninger, men obs-obs-obs, husk vi er helt uavhengige politiske ideologer". Smak på denne tanken fra "tankesmien"...

Akkja, det er godt folk flest har sin egen "tenketank", må den bare brukes flittig mot alle disse "partipolitisk uavhengige" og velmenende ideologer, enten de er fra høyre, venstre eller midt i mellom.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
3 dager siden / 2235 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
25 dager siden / 1867 visninger
Den norske kirke og pornografi
av
Marthe Kristine Østerud Primstad
rundt 1 måned siden / 1191 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
6 dager siden / 890 visninger
Livet er ferskvare
av
Magne Nylenna
rundt 1 måned siden / 831 visninger
Mor eller menneske?
av
Liv Osnes Dalbakken
27 dager siden / 670 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere