Ragnhild Elise Anmarkrud

Alder: 65
  RSS

Om Ragnhild Elise

-er frittgående og uavhengige og samler på møter med andre sjeler som helt av seg selv kommer og går, men som er viktige speil i kompliserte veivalg. Er mest glad fordi jeg, gjennom min meditasjon, kan kople meg på et lys som gir meg overskudd til å dele med andre.

Følgere

Ufrie allianser.

Publisert over 7 år siden

Først vil jeg meddele at det er en smule underholdene å lese hva "krigslystne debattanter " får seg til å bli provosert av! De starter heldigvis ikke en STORKRIG, men jeg ville ikke foreslå Gule og Hårstad som meglere i en konflikt! 

Ganske opplagt at USA og Israel samhandler om våpen, strategier og det meste som kan bringe verden i uballanse- skapt fra konfliktene i Midtøsten. Sånn må det være, og sånn er det, enten Obama får magesår av kjærlighetsforholdet eller ikke.

Det bor vel ca 14 mill jøder i USA, og som vi vet, har de fleste ikke helt likegyldige posisjoner. Jødene har alltid vært flinke med å skaffe seg kompetanse og også sentrale stillinger med store ermulighet til makt og påvirkning. De besitter også stor økonomisk innflytelse i USA, og vertslandets ledende politikere MÅ være glad i dem.

MEN.

Er det en selvfølge at vi som nasjon skal være på lag med dem ,alltid?

Somme av våre politikere har prøvd å synge" Tuppen og Lillemor": "jeg vikke leke med deg mer", men ikke lenge etter SKLIR VI PÅ SAMME KJELLERLEM.......

Hvorfor?

Gå til kommentaren

" Storkrigen "

Publisert over 7 år siden

Ja, det var skremmende,men interessant lesing, Hårstad.

Jeg håper du ikke er en sann profet.

Men hvis du skulle spå riktig om denne eksplosive konflikten i Midtøsten,hvordan kan Israel være Guds utvalgte folk som alle dere israelsvenner bedyrer og forsvare i stuasjoner der vi andre finner store dilemmaer og også sender ut sterke kritiske uttalelser om?

Uten å være antisemittister!!!!!

Mye i retorikken omkring verdens ledende politikers mulige vurderinger av den nåværende situasjonen i konflikten, virker kynisk på meg.

Også den israelske.

Men en del går over mitt hode.....

Går det over hodet på Gud også?

Eller har Israel fri adgang til tilgivelse som et pre vi andre ikke har?

M.V.H. Ragnhild Elise Anmarkrud. 

Gå til kommentaren

hvis livet bare var........

Publisert over 8 år siden

Selvfølgelig vil vi alle føle oss elska! men de siste timene kommer også til de som vet seg frelst og på vei til den tilstand de kaller det evig liv.

Men jeg spurte, også deg om hva du ville brukt dagen til om du visste du hadde 12 timer igjen her på denne jorda?

Spennende å høre ditt svar.

MVH Ragnhild Elise.

Gå til kommentaren

hvis livet bare var.......

Publisert over 8 år siden

- til deg, min venn, Helene, Enig med ideen om å ha alle sanser åpne!!!

Klem til deg!

Gå til kommentaren

hvis livet bare var..........

Publisert over 8 år siden

Så fint, Robert! Jeg er ellers så glad fordi du er her inne og gir meg så mange lyriske og gode bilder som kontrast til mye av det andre. Skulle gjerne gått en tur med deg og din kone,kost katten og snakket nært og ærlig!

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere