Hege Anita Aarvold Flottorp

Alder: 52
  RSS

Om Hege Anita

Ett sted å beskrive min oppfatning av alt mellom himmel og jord Jorda er stor,og jeg er trangsynt. En gang? En gang skal jeg finne ut av dette her livet. Kanskje I mellomtiden forbeholder jeg meg retten til å leve

Følgere

Farmen

Publisert 9 måneder siden - 219 visninger

øde småbruk , pussa opp for en million eller så for å se idyllisk ut på TV

Farmen

Ikke gården

Vi er da såpass amerikanisert med litt skrått flørtende blikk på Trump å de at vi kaller det farmen

Å treffende nok , sender dette oss 100 år tilbake i tid , der arbeid lønner seg , så en får til salt i grøten og smugspist sjokoladekake, byggryn , samt avskrapa bein og er fornøyde med det.
Byggryn har jo fått sin rennesansetid siste fem årene , for om De sunne freske forfedrene våre åt det sammen med supersmart korn , MÅ det jo ha noe fore seg.

De overlevde jo...eller kan hende ikke.
Men de levde lenge nok til å føre slekta videre.

Jeg har tilbragt 4-5 uker med å se på KJENDIS farmen .
Å har funnet ut at ordet kjendis enten er vidt strukket , eller er nokså utvannet, i tillegg til at statusen kjendis er enklere å få nå , enn før.

Det var ikke mange av disse kjendisene jeg hadde hørt om.
Kan hende jeg vandrer i feil sirkler?

Jeg er ikke overmåte imponert.

Hvor er Halvor Flatland, Tause Birgitte, Øystein Sunde og Ari Behn ?
Nåja, det var med en snådig fyr , som røyk ut nokså fort. 
Han burde kan hende ikke vært der uten støttekontakt i utgangspunktet.

Å jeg har lært.
Sarte folk , er sarte, bannende tvillingpar er ikke så røffe når en tar fra dem jeværet og har nervøse utslag som folk flest , med mild angst , søvnproblematikk og er litt for gla i bikkja.
Kan jeg foreslå de får seg noen unger ?
Da glemmer en bikkja,

Sørlandsdamer er noe heilt for seg selv.
Å endelig kan jeg nikke megetsigende , sittende ved ett bord på Victoria Pub, i samtale med en mildt knekt sørlandsmann som sier sørlandsdamer er svikefulle og ikke til å stole på

Pass deg , om du skiller deg fra slike, de har sannsynligvis fenalår i klesskapet og har solgt skinnet ditt for en håndfull karameller på siste marked.

Myter er myter, sitt du for mye foran skjermen å leker på youtube blir du feit , men etter tre uker på farmen blir du iallefall kvitt hesteskrekken å kan spille tvilling på rikstoto eller hva det heter der du ikke treng ha greie på hest i det hele tatt

Modeller er ikke v e l d i g anvendelige, skidamer er de søteste , egotripper er og blir egotripper , og de bør helst ikke komme for nær stjeldende sølandsdamer for da vifter de med tollekniver å kommer med trusler.

Farmen ?

Farmen duger som selskap til en litt tørrstekt grandiosa og to glass pepsi Max.

Siden svusja jeg kanal.

GI MEG ETT SKIKKELIG MORD

Gå til innlegget

TRO

Publisert 9 måneder siden - 177 visninger

En refleksjon over en druknende tro

Kul var jeg...KUL...

Kledd meg tøft i heilsvart ..med kors rundt halsen å syns sjøl at antrekket liksom forklarte håret til alle kanter ..og ikke minst anledningen og budskapet.

På korset hang den korsfestede Jesus for å fortelle meg at det meste er tilgivelig , alle mine synder på sett og vi er gjort opp for i forkant og KJØR PÅ JENTE

Nå...Jente er ett relativt begrep.
Men om jeg går ned på kvileheimen kaller de meg "unge dame " hvertfall.

Uredd, utvunget og fra dypet av min database , omhyggelig festet til ett gammelt arkivsysten fra tidlig 90 tallet ,i metall, fremførte jeg budskapet mitt med en tekopp, med dertil egnet innhold hengende  fast i neven min og gjorde at jeg følte meg forankret i noe godt varmt trygt , om enn eplete med kanel ikke helt pirrer smaksløkene mine , når eplekaka kommer oppløst i vann og heller tynt flytende.
Ærlig talt... er det noen som frivillig drikk tynna eplekake og liker det ?

Smaken manglet bare en kremklatt, men det føltest nokså psyko å bestille eplete med melk.
Som en da inntar med teskje og en kopp kaffe.

Ett øyeblikk der stoppet det opp for meg.
Jeg hadde veiva rundt med tekoppen , men hadde ikke sølt det jeg kjente selv.
Man brenn seg av brennhet te.

Men alle så på brøstan mine.
Det var hakket før jeg følte for å finne neste MeeToo kampanje.

Hva var detteforno?

Jeg kikket ned å fekk øye på min misære.

Oppi koppen , som jeg hadde veiva så gestikulerende perfekt timet og tilrettelagt mine velvalgte ord ...lå Jesus å duppa.
Å i det jeg bøyde meg frem for å se hva de stirret på, sank han sakte ned mot bunnen av den tynnede eplekakedrikken , å forsvant i teens substans.

Det var ikke anna å gjøre
Jeg fisket ham opp , tørket av ham med genserermet å lette febrisk i mitt indre etter noe intelektuelt å si.

Å ut av meg veltet
" Åh...jeg håper han overlevde "

Kjære Jesus ?
Du var med meg i går , for å minne meg om at ..ja jeg har feil , gjør feil og sier feil.
Du dreit meg skikkelig ut der.
Men jeg skjønner en heit badestamp som en tekopp med varmt te ,er nok noe som frista mer enn å bare henge der å høre på meg.

Men jeg forstår meldinga di

Jeg var nok litt på svømmetur, litt for høy på meg selv, og glemte å være ydmyk.
Jeg druknet i meg selv og mine fortreffeligheter og glemte det egentlige budskapet fortapt i meg selv som jeg var.

 

Å TRO på NOE , kan fort bli borte i troen på seg selv.

Gå til innlegget

Førstehjelp ved utroskap

Publisert 9 måneder siden - 530 visninger

I denne verden der man sett fokus på stadig fler av livets skyggesider , våger jeg meg utpå en bit skikkelig fornedrede adferd

Ingen forstår din kjære bedre enn den personen som kom imellom dere og ville redde ham eller henne fra utysket den lever med.

Så har du en utro partner så glem fortrolige samtaler og alle forsøk på å nå frem.

Alt du sier og gjør vil bli mistenkeliggjort og dissekert av noen som i utgangspunktet er nokså feilinformert , men som likevel har satt seg til doms over deg.


Det er ikke dine gode sider som blir videreformidlet.

Ditt indre , tankene dine, sårheten din , vil bli lagt i gapestokken til de to som trenger rettferdiggjøre seg gjennom å trykke deg ned, påpeke dine feil og tilkortkommenheter.

Din såre bønn , ditt skrik , din fortvilelse blir til en fortelling om at du var hysterisk , anklagende, og mistenksom.

Hvilket gir noen andre større mulighet til å stille seg selv i ett lys som en reddende engel , en forståelsesfull ny partner som er OHH så mye bedre enn den forrige.

Sannsynligheten for at vedkommede selv vil komme i samme situasjon er stor.
Han eller hun har funnet seg noen som velger  være utro og velger å bli reddet fra ett menneske som kan hende ikke hadde de store feilene ,men krevde , forventet eller etterlyste normale ting i ett samliv  og sannsynligheten er stor for at man etterhvet, om man velger å redde noen ut fra ett slikt forhold , at man selv vil etterlyse de samme tingene på ett tidspunkt.

Da sitt man i fella .

For kan man kreve av ett menneske man reddet ut av en situasjon der krav ble stilt , å oppfylle de samme ønskene ovenfor seg selv , uten å forvente krigsbyttet sitt finn ett nytt menneske som kan redde seg ?

Så hva gjør man , når truse etter truse uforklarlig  forsvant ,og du fikk ulne forklaringer , forholdet mer enn kjølnet og du gikk der å tok kritikk over hva du manglet ,gjorde feil , sa feil og gikk feil med alle tilkortheter   som den reddende engelen hadde , formidlet og utførte  i seiersrusen over , siden din elskede valgte denne fremfor deg, å være bedre , snillere, penere og mer oppofrende , rikere, og alt du ellers  ikke var og du endelig forstår sammenhengen

Hva er god førstehjelp ved utroskap?

1) Hold dine tanker og følelser for deg selv.
De der du vet… du egentlig ville snakket med partneren din om , men som partneren  i sin nyetablerte fortrolighet og for å sikre seg nytt krypinn og varme armer , forståelse og trøst , deler med ett annet menneske

Det er bedre de undrer seg over hvor fint du tar det, hvor rolig du er og hvor lite du skriker, brøler , gråter og tigger , enn at ditt innerste blir delt og du ikke har muligheten til å forklare deg og alt ditt blir tatt i verste mening.

2) Det er vanskelig å fokusere når ens indre er spredt utover, tråkket på , å en føler seg fornedret, brukt , skitten , og at all trygghet og fortrolighet seilte av sted med Kielferja en fredagskveld i ruskete vær.
Men begynn sakte men sikkert å hente frem papirene du trenger for å komme deg videre.
Med ett steg om gangen kan man likevel nå langt.

3) Styr nysgjerrigheten din.
Denne nye personen i livet dit… Du treng ikke vite mer om vedkommende enn du allerede vet.
Vedkommende er naiv, lettlurt, har dårlig selvtilitt siden vedkommende må hevde seg gjennom å trø på andre og er lite intelligent som aldri engang så fore seg at han eller hun kan bli nokså lurt selv .
Han eller hun skal nemlig overta den problematikken du har slitt med som gjorde at din feige ynkelige valgte som han eller hun gjorde.
Så unngå å oppsøk , kontakte , snoke eller forfølge

Det er synd nok på vedkommende fra før.

4) Dette er ikke tidspunktet å prøve finne ut om noen vil ha deg , som noe mer enn en venn.
Så sett bukseseler på trusa , behold den på å vit at ditt menneskeverd avgjøres ikke hvorvidt noen vil ha sex med deg eller ikke akkurat nå.


5) Finn frem vennelisten  di og inn de som kan gi deg positiv adspredelse.
Eller de øyeblikkene  hvor du faktisk kan kjenne på at du fremdeles kan finne glede og slippe tak i følelsene du har fått av svik og smerte, selv for korte øyeblikk, mens du tenker ut hvor mange ganger man kan rygge over noen med en dampveivals

6) Se for deg ett hav i storm.
Følelsene dine vil komme i slike bølger , krappe , slake , små og store fremover.
Men etter hvert , og det er dit du skal , vil bølgene bli mindre , brenningene slakere og de vil bli færre.
Akkurat som det gjør uansett hvilke sorg du møter

7) Kontakt legen å få knock- ut dråper om det trengs.
Alt etter behovet du har.
Bare ikke sett deg i bilen , kjør rundt å sikt på utro partnere eller deres nye følge , om der er rød varseltrekant på dråpene dine.

Er der varseltrekant på , er du ikke ved dine fulle fem og bør vente med kjøring til sikten blir bedre.

8) Prøv på alle vis å ikke ruse deg.
Sorg bearbeides raskere om du er til stede i deg selv å våger kjenne på følelsene dine , uten å la dem ta overhånd.

9) Er du av typen som spiste deg tjukk , i den tiden du gikk der å ikke var videre lykkelig , så trøst deg med at bedre slankekur finnes ikke , en når du kvalm og vemmelig finn ut at du spiser frokost klokka fem på ettermiddagen.

Snart er du like slank og  flott som den fine nye.
Og er du typen som ikke spiste da du gikk rundt og ikke forsto stort av hva som skjedde rundt deg ?
Da er tiden moden for å partere ett godt stykke kjøtt , sette navn på biffen å utsette den for det meste en kan utsette en biff for.

10.) Noen små hevnaksjoner er absolutt tillatt, så fremt de ikke går ut over folk , fe og koster stort.
Det kan skje alle at sømmen i buksebaken plutselig var svært dårlig etter at du tilfeldigvis spratt opp annahvert sting , og at din kjære finn det vanskelig å gå tørrskodd etter å ha fått skosålen sin punga av en strikkepinne.

11) Vær litt takknemlig for alle dine feil og mangler som blir videreformidlet den nye fine flotte.
Jo flere jo bedre. For hver ting du har gjort for mye , for lite , for stort , for smått, blitt sint for , blitt sår for så har denne nye vært med på å fordømme deg for , og kan ikke gjøre dem selv, for da er ikke det mennesket bedre enn deg likevel

12 ) Tilgi denne , noen andre
Tross alt går vedkommende på samme limpinne som deg selv.
En limpinne full av selvforherligelse, manglende evne til selvinnsikt og alt for stort ego.
Riktig nok er vedkommende selvsenteret og evner ikke se hva det selv holder på med , før det blir dets tur selv , å andre overtar , men når den tid kommer ..vil dette mennesket som voldet deg slik smerte få kjenne det selv.
Ja, da er det lov å skjule ett smil .

13 ) En eller gang vil du , dersom du velger å følge disse rådene , gå frem til den nye flotte, ta denne i neven å si «TAKK FORDI DU OVERTOK «

Gå til innlegget

En stille morgen

Publisert 10 måneder siden - 195 visninger

mange barns liv

 

Klokka var vel rundet 8 , søndags morgen da den lille 5 åringen slo dyna til siden for å stå opp.

Han listet seg forsiktig mellom legoklossene på gulvet , og en mann som lå delvis oppi den lille saccosekken som var formet som en pingvin , snorkende og luktende søtlig stramt i pusten.

På badet var det tisseskvetter på og rundt toalettet og det lå sneip i vasken.
Den lille gutten tok toalettpapir , tørket av doen og kastet sneipen oppi da han var ferdig , å skyllet ned.
På gulvet lå en tom ølflaske og noen hadde kastet opp i dusjen.

Han listet seg stille inn på mammas soverom , å der lå hun heldigvis, sammen med en mann han aldri hadde sett før.
Han forsøkte vekke henne, han var sulten å mamma likte ikke at han skar seg brød selv.

Men mamma bare gryntet og mannen ved siden av henne begynte våkne , så han liste seg stille ut igjen.

I stua sto det flasker og glass .
Det luktet surt og tett , og i sofaen lå en venninne av mamma å sov.
Han luktet på noen av glassene , tok en flaske med en brusskvett i å drakk den.

Inne på kjøkkenet åpnet han kjøleskapsdøren , og der lå det fremdeles igjen ølflasker og bokser med alkoholholdige drikker. 
Han visste de ikke smakte godt.
Han fant boksen med leverposteig bak en hvitvinsflaske og ryddet unna noen boller på benken der sneiper , ølkorker og blaute chips lå å duppet i en mølje.

Han var så fin der han sto.I en litt for liten pyamas med Ole Brum motiv og håret til alle kanter.
Enda litt mjuk og varm fra senga og litt småtrøtt i øynene.

Han fikk saget seg en fire cm tykk skive, tok av det meste av en brun skorpe på leverposteigen , å krøp opp i de ti cm ledig plass i sofaen med fjernkontrollen og leverposteigskive og en flaske med brusskvett å satte på barnetv..

Slik satt han i fem lange timer, før mamma sto opp.

Gå til innlegget

Psykopatøvelser

Publisert 11 måneder siden - 342 visninger

En ting jeg synes ha fått med meg.. at enhver god skilsmisse inneholder minst EN god psykopat

 

Første bud for å bli en skikkelig psykopat er å finne noen å være det imot
Det er jo aldeles ikke noe moro å sitte der med speilet , titte overbevisende inni det å si..
"Du er dum du " og " du får ikke bedre enn meg "
Selv om det er sannt , blir det i lengden litt kjipt

Så en begir seg ut på leit.

Litt ettersom hvor stor psykopat du er, velger du deg ett passende offer.

Folk med for store psykologisk problematikk byr ikke på så store utfordringen , så om en vil ha det litt gøy , lære seg ett trick eller to man ikke kunne fra før , å få en liten ekstra boost så sikter en seg inn på noen sterkere.
Om en da ikke har en snert av noe sadistisk i seg og liker se smerten man forårsaker, høre gråten, selv om den tidvis er både overdrevet og til plage , å se ett svakt menneske i kne.

Men ikke så sterke at de ber deg stikke til Bloksberg første uka heller.
Det er bortkastet tid.

Bud to er å få isolert vedkommede .
Det er en enkel prosess.

Det var bare rett og slett ikke MÅTE på hvor dumme, slemme, teite , vanskelige, merkelige, lite fungerende venner og familie du hadde da?

"Du vil få det mye bedre uten dem , og så blir du så utrolig takknemlig for å ha meg, og jeg skal ta vare på deg jeg "

For en kan ikke ha folk rundt som avslører en , ser en som den en er og som attpå kan advare mot en ,eller ødelegge for en.

"Himalaya for noe DRAMA " de lager desse folkene, over bare litt kveling , ett par dunk og noen velvalgte ord.

Etter å ha kvittet ett menneske med sine nærmeste , som en god hjelp for vedkommedes vekst og integritet er det lite formålstjenelig å ta æren for å ha kvittet seg med dem selv.

Bud tre blir da å legge skylden der skylden hører hjemme.

" Du burde takke meg du fordi du har meg , for bare se hvordan de svikta deg alle de rundt deg. "
Å så legger du til..."Men det er ikke så rart det da, så rar du er, dum du er, og slik du oppfører deg."

Siden tar en i bruk " ALLE"

Ålle ?

Det er alle dem som ikke liker deg, vil invitere deg, synes du er snål , rar , annerledes, som ikke liker deg, vil snakke med deg og som du ikke føler deg vel med.
Jeg lurer litt på hva de sier om deg , når du ikke hører, og klart jeg skal fortelle deg det. 
For JEG glir selvsagt inn i miljøet, det er bare du som er så sær at du ikke passer inn.

" Å du ? "
"Ikke snakk med mor di , søster din , eller venner om dette... de vil bare le av deg "

Får en innsigelser,motstand eller oppsetsighet ift dette ?

Slå litt, behandle med taushet eller stikk av litt. 
INTET er som en hjertelig forsoning , når det passer deg .

De fleste psykopatoffer er takknemlige for litt oppmerksomhet

Bud tre blir da å yte LITT om du føler det rasler i lenker.
Men ikke gi noe du ikke siden kan ta igjen eller ødelegge.

Anklager noen deg for noe som helst ?
Da tar du opp speilet igjen , holder det opp, å sender alle anklager i retur.

Sånn... nå omtrent skulle du være i rute .

Lykke til

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Høyres maktdemonstrasjon
av
Berit Aalborg
rundt 2 timer siden / 203 visninger
2 kommentarer
Løftebrudd å gå til høyre
av
Otto Strand
rundt 3 timer siden / 192 visninger
1 kommentarer
Plutselig verdikonservatisme?
av
Mathias Slettholm
rundt 5 timer siden / 163 visninger
0 kommentarer
Radikal aksjonsform fra KFUK-KFUM
av
Ernst Harbakk
rundt 6 timer siden / 138 visninger
1 kommentarer
Bibelen til Østfold
av
Vårt Land
rundt 12 timer siden / 184 visninger
1 kommentarer
Vær varsom
av
Didrik Søderlind
rundt 12 timer siden / 577 visninger
4 kommentarer
KrFU står sammen
av
Martine Tønnessen
rundt 12 timer siden / 94 visninger
1 kommentarer
Les flere

Siste kommentarer

Johannes Taranger kommenterte på
Løftebrudd å gå til høyre
3 minutter siden / 192 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
3 minutter siden / 2379 visninger
Tore Olsen kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
4 minutter siden / 2379 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
12 minutter siden / 2379 visninger
Kjell G. Kristensen kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
12 minutter siden / 2379 visninger
Tore Olsen kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
18 minutter siden / 2379 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
25 minutter siden / 2379 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
27 minutter siden / 2379 visninger
Johannes Taranger kommenterte på
Høyres maktdemonstrasjon
30 minutter siden / 203 visninger
Tore Olsen kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
34 minutter siden / 2379 visninger
Bjørn Erik Fjerdingen kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
36 minutter siden / 2379 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
GT-tekstene bør ut igjen
43 minutter siden / 2379 visninger
Les flere