Roy Steffensen

Alder: 38
  RSS

Om Roy

Stortingsrepresentant og Leder av Utdannings- og forskningskomiteen, Fremskrittspartiet

Følgere

Fortsatt trygg styring

Publisert 5 måneder siden

Det står respekt av Knut Arild Hareide som har stått opp for det han mener er riktig, og han har håndtert nederlaget godt. Men for å være etterpåklok vil jeg si det mest fornuftige ville vært om han pekte ut retning for halvannet år siden eller om halv­annet år, slik at også velgerne fikk sagt sitt til retningsvalget KrF nå har valgt å gjøre.

Jeg som Frp-politiker på Stortinget er naturlig nok fornøyd med det de endte opp med, og ser frem til trygg styring videre. Norge er på rett vei. Vi har den laveste ledigheten på ti år, vi har de laveste asyltallene på 20 år, kommuneøkonomien er den beste på 20 år, det er rekordfå kommuner på «Robek-lista», elevene i norsk skole lærer mer, fraværet har gått ned med ca 40 % og elevene er mer til stede, færre faller fra og vi har rekord i lærlingkontrakter.

Soningskøene tredoblet seg under de rødgrønne til 1.213 ­personer, men er nå på 99 og er tilnærmet eliminert, helse­køene som steg fra 200.000 til 280.000 i de åtte årene før oss er ­redusert med cirka 60.000, og samferdselsbudsjettet er økt med 75 prosent. Utbyggingsselskapet Nye Veier AS skal i årene som kommer bygge 530 kilometer med 4-felts motorvei, og vedlikeholdsetterslepet på veier reduseres for første gang på flere tiår.

Frp og regjeringen har brukt fem år på en kraftig ryddejobb etter de rødgrønne, samtidig som vi har måttet håndtere ­tidenes oljeprisfall og flyktningkrise. Det ville vært dumt å overlate et ­tilnærmet dekket bord til en ny regjering nå som mye av ryddearbeidet er gjort. Jeg ser derfor frem til flere år med fortsatt trygg styring med en ikke-sosialistisk regjering.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere