Ole Paulshus

Alder: 54
  RSS

Om Ole

Følgere

Publisert nesten 2 år siden

Hei Thorbjørn :)  I alt arbeid man er med i, enten  det er  religiøst , foreninger  eller lønna arbeid, så vil det være mennesker  som  gjør dumme ting  eller skuffer en. Selv  jeg  som er pastor ,bør gjøre det som er rett. Men jeg gjør feil jeg  og.  Vi  som er med i frivillig  arbeid  bør ta høyde  for at  mennesker er mennesker med feil og mangler. Finnes  ingen Pave som har rett i alt.  Dette risiko må man være villig  til å ta , når man  jobber  sammen med mennesker.  Så må man bruke sundt bondevett selv  og  ta de valg  man mener er rett , uten  å la seg manipulere eller styre  av andre. 

Om man prøver å være kirsten  uten  å ha opplevd Jesus og den hellig  ånd, så kan bli kjedelig  og livløs. Ja tungt. Er som å leve i ekteskap hvor du ikke liker kona di  i det hele tatt. Forstår  godt  at man "hopper av da".  Jesus har gitt meg fred, glede og ro i sjela. Dette  gir jeg videre til andre, er bare så flott å se mennesker  får et nytt liv. Det er dette  jeg elsker og  ønsker  å bruke livet  mitt til. Respekterer at  du mener og ønsker noe annet, har ingen problem  med det :)

Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

Hei Torbjørn . Jeg bare stilte et spørsmål som jeg ikke fikk svar på :)  Man behøver ikke å tro på Gud, selv  om man innrømmer at  det ikke er urimelig  å tro på en ingenør bak skapelsen.  Ved din første kommentar opplever jeg at  du gir uttrykk for at  troende  som meg , ikke har sunn fornuft  og logikk. I mitt svar til deg prøver jeg  å vise deg  at det faktisk kan være fornuftig  og natrulig  å tro på en "skapende ingenør ". 


Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden

Takk for kommentar. Det er jo litt utenfor emne, men  kan kommentere det du skriver. Jeg  syntes det er morro med kvalitets ting. Har hatt mange gamle Mercedes biler. E-klasse til Mercedes mener jeg har verdens beste kvalitet ang  masseproduserte biler.. Det er et produkt  av nøye  utprøvd design og ingeniør-kunst. Alle forstår at det står en produsent bak, her er det ingen tilfeldigheter. Når det gjelder alt vi ser rundt oss, hele universet, jorden , dyr og mennesker. Hvor det et en ingeniør- kunst som er langt langt over det å lage biler. Alt står i nøye forhold til hverandre i menneske-kroppen og i universet. Noen tilsynelatene små endringer og ting kan bli kaos.  Er det urimelig  å tro at  det kan være en ingenør bak dette ? 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden
Dag Løkke – gå til den siterte teksten.

Ja for alle  de som har tatt imot frelsen igjennom Jesus Kristus, Uten det finnes  det ingen himmel i vente for noen, sier det nye testamente klart ( barna  hører Guds rike til også)

Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden

Som du ser jeg skriver  ang Thor Ivar og hans tolkning i det siste værset, så er det jo ingen ting  av det han sier der som er sant  eller troverdig. Ang  en evig pine så er jo jesus klar på dette, behøver ikke krangel med meg , les  evangeliene selv uten  noe forutintatte meninger...da finner  du svaret helt enkelt. Ekke værre enn det. At man må bli "teolog" med dype bortforklaringer, trenges ikke...Om hele verden  og alle troende ikke trodde på en evig pine, ville jeg trodd på det alikevel. Hvorfor ? Fordi jesues er klinkene klar på dette... Om  du ikke tror på evig  pine , gir jo mye av det jesue  sier ingen mening i det hele tatt, og vi kan  klippe ut en hel massa av det han sa...Jeg  tror  jesus sier disse ting av en årsak...

 

 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Muskuløs kristendom
av
Hilde Løvdal Stephens
rundt 1 måned siden / 1995 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
16 dager siden / 1176 visninger
Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
10 dager siden / 1164 visninger
Hva skjer Visjon Norge?
av
Bendik Storøy Hermansen
29 dager siden / 958 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 1 måned siden / 766 visninger
Eit ansvarslaust Europa
av
Emil André Erstad
25 dager siden / 644 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere