Jon Prøis Rustand

Alder: 66
  RSS

Om Jon Prøis

Følgere

Biden - #metoo - Nyhus - en kommentar

Publisert 3 måneder siden

Håvard Nyhus har mye rett i sin kommentar om Joe Biden, men glemmer det viktigste: ønsker mottakeren denne fysiske kontakten?

Forklaringen av det problematiske er enklere enn du framstiller det i din omtale, Håvard Nyhus; Jo Biden skjønner ikke når mottakeren av den mye omtalte fysiske kontakten han tilbyr og utfører, ikke ønsker denne kontakten. Deri ligger hans eneste synd (bommer på målet), tror jeg. Dette glemmer du til tross for at det er det viktigste i denne saken.

Du skriver at Bidens personlige historie og store personlige tap, er grunnen til at han har denne tilbøyeligheten til (påtvunget) fysisk kontakt - det kan være en medvirkende årsak, men grunnen til at han gjentatte ganger gjør dette til tross for at mottakeren ikke aksepterer, er Bidens sosiale blindhet: han greier ikke stille seg spørsmålet om dette er OK for mottakeren.

Så er vi sikkert enige om at dette ikke er en #metoo-sak, men tilhører et annet område - helt sikkert er det at Biden bør slutte med aktiviteten slik han nå utfører den.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere