Jørn Maurstad

Alder:
  RSS

Om Jørn

Følgere

Publisert over 1 år siden
Otto Strand – gå til den siterte teksten.

Min vurdering av rød-grønn politikk, baserer seg på erfaringer med den forrige Arbeiderparti regjeringen. Har Krf fått mer eller mindre gjennomslag for sin politikk, med den nåværende regjeringen, enn den rød -grønne? Når retningsvalg skal vurderes da må hva man faktisk ha fått til, telle mer en analyser. Analyser kan endre seg ut i fra hvilke fakta man vektlegger. Jeg mener Krf bør fortsette som sentrumsparti. Jeg tror vi trenger et sentrum i norsk politikk, selv om jeg ser at det kan være vanskelig å få til.

Gå til kommentaren

Fra Bibelbeltet

Publisert over 1 år siden

Til Ole Paus.

Jeg er en av dem som bor i det du med et lite pent ord kaller for bibelbeltet. Det er trist å se at du tillegger oss som har et annet syn på solidaritet en deg, så mange dårlige egenskaper. Problemet er at Arbeiderpartiet står ikke får solidaritet. Har du glemt den rød-grønne regjeringen? Fortell meg hva Arbeiderpartiet gjorde den gang, som viser at de står for solidaritet.

Vennlig hilsen Jørn 

Gå til kommentaren

Publisert over 1 år siden
Dan Lyngmyr – gå til den siterte teksten.

Jeg forsøker ikke å fremstille synet som sært. Det er selve argumentene som gir grunn til bekymring. Det er forskjell på selve standpunktet og argumenter. Jeg prøver å påpeke at argumentasjonen har noen problematiske sider. Det burde bekymre at man i forsvar for et standpunkt kan ende opp med å komme bort i fra kjernen av kristen tro. Har alle de du nevner lest hva Svenska Evangeliska Alliansen skriver? 

Gå til kommentaren

Flytt Stefanusdagen

Publisert nesten 2 år siden

Flytt Stefanusdagen i fra 2.juledag i kirkeåret til fjerde søndag i treenighetstiden. Andre juledag er ingen god dag får å skape oppmerksomhet og engasjement for de som blir forfulgt for sin tros skyld.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 2 år siden
Daniel Krussand – gå til den siterte teksten.

Psykologer som jobber med å hjelpe menn med voldsproblemer, har laget egne behandlingsopplegg for dette. Det kan være krevende å endre på slike følelser og reaksjoner. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
20 dager siden / 1190 visninger
Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
14 dager siden / 1187 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
6 dager siden / 822 visninger
Muskuløs kristendom
av
Hilde Løvdal Stephens
rundt 1 måned siden / 743 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 1 måned siden / 678 visninger
Eit ansvarslaust Europa
av
Emil André Erstad
29 dager siden / 650 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere