Gerard Oord

Alder: 80
  RSS

Om Gerard

Følgere

Krf og anarki

Publisert 5 måneder siden - 178 visninger

Anarki defineres blant annet som en kamp mot det bestående samfunnet. Anarkister forfekter et klasseløst og statsløst samfunn. Den klassiske anarkisme er nokså åpenbart beslektet med sosialisme. Ordet "Anarki" betyr "uten hersker". I sin ultimate form betyr det at det ikke skal være noen regjering eller andre som styrer over en. Mange mener at dette vil føre til kaos og uorden.

Krf og anarki.

Anarki defineres blant annet som en kamp mot det bestående samfunnet.  Anarkister  forfekter et klasseløst og statsløst samfunn der alle bidrar etter best evne og får etter behov. Det finnes flere definisjoner  av begrepet.  Ifølge Wikepedia er både anarkister og sosialister revolusjonære, som betyr at man vil erstatte dagens kapitalistiske samfun med sosialisme eller noe annet. Den klassiske anarkisme er nokså åpenbart beslektet med sosialisme, skrives det videre. Alle skal være sin egen sjef.  Det er mange som er enig i at dette vil føre til kaos og uorden.   Men dette er  også et mål for sosialister og kommunister, slik at de kan starte deres utopi. Nå er det det flerkulturelle- og fler- religiøse samfunnet som står på programmet.

 Fjerning av kongehuset, symbolet på enhet og stabilitet og kristendommen er fra gammelt av noen av faktorene som blir sett på som hindringer for realisering av anarkistenes tanke. Ved import av Islam har de kommet frem til det flerreligiøse samfunnet. Slik blir det når ateister skal blande seg inn i religion. Det må bare bli skivebom og uro. I sin uvitenhet og mangel på religiøs kompetanse likestiller de kjærlighetsreligionen med”drep de vantro” religionen.  Anarkistene skal hvertfall ha æren for å ha skapt uro og spenninger i mange år fremover med sin import av Islam.

Det bør da ikke forundre noen at alt som har skjedd med Sylvi Listhaug i det siste og som endte med hennes avsettelse.  Det er et raseri mot henne fra sosialistenes side fordi de skjønner  at  hun står i veien for deres planer om å fjerne det bestående. Raseriet begynte da  Støre under  applaus fra hele AP proklamerte at AP ønsket å ta imot 10000 flyktninger til Norge. Alle vil huske det enorme kaoset som oppstod ved landets grenser og inn i Norge.  Det var en kvinne som  klarte å stanse denne galskappen, Sylvi Listhaug, vår nye Jeanne d’Arc.  De andre partiledere viste seg fullstendig uduelig mens Sylvi Listhaug viste innsikt i problematikken.  Hun hadde den riktige teften til stor forargelse for de som ønsket å skape anarki.

Er dette en konspirasonsteori? Langt i fra. Husk at sosialister per definisjon er anarkister. De angriper det bestående for å skape sin egen utopistat. Det er DNAen i den sosialistiske sjel. Det blir bare slik. Tilsiktet eller utilsiktet. Det er deres natur. Legg merke til at krav om mistillitsvotum på Stortinget kom fra anarkister. Det bedrøvelige er at Krf slo seg sammen med disse fiender av det bestående og hjalp dem til seier.  Det er jo helt riktig det Listhaug skrev på facebook at Arbeiderpartiet setter terroristers rettigheter over nasjonens sikkerhet.  Det er jo et faktum og hva gjør man ikke når landets sikkerhet står på spill?

Vi husker godt skolepolitikken. Lærerne ble fratatt  alle redskaper for å få til orden og ro i klassen. ”Umulige” elever måtte på død og liv forbli i samme klasse. Resultat: mange lærere ble utbrent før pensjonist alderen og et enormt kaos med pøbelvelde i norsk skole ble et faktum. Disiplin og grensesetting ble nesten totalt fraværende. Innvandringspolitikken behøver jeg ikke å nevne. Den har skapt desperasjon i hele Europa. Ap viser en total mangel på selvinnsikt når de beklager seg over at de får de fleste hatmeldinger på sosiale medier.Det har gode grunner. Deres politikk setter nasjonalstaten i fare. Forsvarspolitikken er et kapittel for seg.

Men Hadia Tajik sier at Listhaugs famøse facebook side inneholder en usann og farlig konspirasjonsteori. Hun er en mester i å snu tingene på hodet.  Det som blir en farlig og usann konspirasjons teori er når Jonas Gar Støre uten noen som helst bevis kobler sammen Sylvi Listhaugs facebook melding med  terroraksjonen på Utøya!

Har Hadia Tajik glemt at hun var den første norske politiker  som gikk på talerstolen i nasjonaforsamlingen 1. juni 2010 iført Yasser Arafat sitt legendariske skjerf? Superterroristen med mange menneskeliv på samvittigheten!!!  31. mai 2010 stopper Israels marine et tyrkisk skip som prøver å trenge gjennom den fullt lovlige israelske marineblokkade av Gaza. Har Hadi Tajik glemt at hun brukte den påfølgende dagen til å kreve norsk støtte til Hamas-regimet?  LO går inn for boikott av Israel. Direkte støtte til terrorister. Hvis Israel taper i sin kamp mot terror hvem vinner da? Islam. 

Sosialistene har en forkjærlighet til terrorister. De har gode vennskapsbånd med noen av dem. AUFere tok gruppfoto foran heltepotrettet av den dømte terroristen Marvan Barghouti i 2014.  Raymond Johansen møter Hamasleder Ismail i Gaza i 2007. ”Allah elsker Raymond” stod det i VG som refererte til hemmelige møter med Hamas –regjeringen. Hvorfor det? Vil noen spørre. Jo, de ønsker å skape kaos enten det nå er i Israel eller i Norge. At de gikk imot lovforslaget til Sylvi Listhaug er fullt forståelig. Det som ikke er forståelig er at Krf slo seg sammen med dem.  Det viser en meget negativ utvikling. Kanskje ordet, ” Dårlig omgang forderver god moral” er i denne sammenheng på sin plass.

Gerard Oord

 

Gå til innlegget

Hva galt har Sylvi Listhaug gjort?

Publisert 6 måneder siden - 6504 visninger

I kampens hete er det lett at følelsene tar overhånd og fakta kommer i bakgrunnen. Da kan det være en fordel med noen huskelapper.

Hva galt har Sylvi Listhaug gjort?

I kampens hete er det lett at følelsene tar overhånd og fakta kommer i bakgrunnen. Da kan det være en fordel med noen huskelapper.

Tidligere AUF leder Ivar Fjeld har i sin bok "Den Rød Grønne Terrorøya" fra 2013 skrevet en utmerket bok som avslører sosialistenes tette bånd og sympatier med terror grupper som Hamas og PFLP. I denne boken dokumenterer Ivar Fjeld hvordan den politiske venstre siden i Norge i senere år har samarbeidet med og støttet palestinske terrorister.

Han refererer til kjente navn som AUF-leder Gry Larsen, Jens Stoltenberg, Anniken Huitfeldt, Martin Henriksen og Eskil Pedersen. AUF har et samarbeid med Fatah Youth. Her følger noen få smakebiter fra boken.

Gry Larsen ble nektet adgang til Israel fordi hun ble betraktet som en sikkerhetsrisiko. I 2007 var hun politisk rådgiver for Jonas Gahr Støre som dengang var utenriksminister. Den 15. juli 2006 møter statsminister Jens Stoltenberg lederen av Fatah Youth, Hassan Farai, på Utøya. Litt under fire år senere dukker Hassan Faraj opp på Palestinsk TV blant en gruppe mennesker som søker martyrdøden i kampen mot Israel. Den 21. juli 2007 gir Jens Stoltenberg grønt lys for en norsk kampanje for å få den terror dømte Hussam Shaheeen satt fri fra fengsel i Israel. Stoltenberg bekrefter at den terror dømte Araberen har besøkt Utøya flere ganger og har mange venner i AUF og Arbeiderpartiet.

Anniken Huitfeldt (AP) gir uklok støtte til terrordømt palestiner, kunne vi lese 25.07.2007.

Raymond Johansen møter Hamas-leder Ismail Haniyeh i Gaza i 2007. "Allah elsker Raymond" stod det i VG som refererer til hemmelige møter med Hamas- regjeringen.

Noen korte sitater fra boken." AUF svarer med å uttrykke sin sympati og støtte til Hamas." side 29 "Rød Ungdom knytter kontakter med arabiske drapsmenn." "Arabiske terrorister avbildet på Utøya"

Rød Ungdom får lov å ha sin sommer leir på Utøya hvor de samler inn penger til PFLP som i 2001 drepte Israels turistministe. NRK publiserer den 4. august at Rød ungdom samler inn penger til en "terrorlistet" organisasjon, vel å merke på Utøya. Rød Ungdom støtter selvmordsbombere.

31. Mai 2010 stopper Israels marine et Tyrkisk skip som prøver å trenge gjennom den fullt lovlige israelske marineblokkade av Gaza. Hadia Tajik bruker den påfølgende dagen til å kreve norsk støtte til Hamas regimet. Tajik var i 2008 politisk rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg.

"Vendt mot Mekka fra Utøya"

I 2009 leide AUF storsalen på Utøya ut til en muslimsk sekt. Salen ble gjort om til et Islamsk bønnesenter. Samtidig som AUF har jobbet aktivt for å fjerne kristendom som fag i skolen.

TV 2's avsløring av Gahr Støre sine samtaler med Hamas den 28. januar 2011 avdekket et hemmelighetsstemplet dobbeltspill i toppen av Arbeiderpartiet. Gahr Støre blir tatt i løgn.

Hvorfor gjorde ikke statsminister Jens Stoltenberg mer for å sikre regjeringskvartalet mot et terrorangrep? Svar: Jens Stoltenbergs nærmeste rådgivere hadde forsikret statsministeren om at den norske støtten til både al-Fatah og Hamas, gjorde en slik terroraksjon til en ideologisk umulighet. Det var ingen som ved hjelp av rasjonelle argumenter kunne forsvare at arabiske terrorister ville angripe den pengebingen i Norge som hadde gitt dem en milliard kroner til kampen mot "sioniststaten". Hvis Norge støtter terroristorganisasjoner i deres kamp mot Israel, vil de aldri finne på å foreta et terrorist angrep på Norge var den sosialistiske filosofien. Her kom det inn en regnefeil. Rådgiverne skjønte ikke at AP's filosofie kunne fremkalle ekstremisme fra en annen kant. Etter denne godt dokumenterte redegjørelse fra Ivar Fjeld kan vi trygt si at AP har hatt et vennskapelig forhold til terrorister.  Ingen må bli forundret over at da Ivar Fjeld presenterte sin bok den ble møtt av en mur av taushet fra mediene. Dette måtte for aldel ikke bli kjent. Fakta han kom med passet ikke inn i bilde av virkeligheten AP prøvde å skape. I dette tilfelle ser vi at den nasjonale sikkerhet kom i alvorlig fare fordi AP flørtet med islamske terrorister i håp om gjenytelse. Støres reaksjon i forhold til Facebook budskapet fra Listhaug oppleves derfor hyklerisk. Historien bekrefter Sylvis riktige bedømmelse av AP. Det blir farefyllt når argumentasjonen mot en statsråd i Stortinget baseres på følelser istedenfor på fakta.

Gerard Oord

Oppegård

 

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Oddbjørn Johannessen kommenterte på
No-platforming handler ikke om ytringsfrihet
rundt 1 time siden / 369 visninger
Dagfinn Gaarde kommenterte på
Skinne klart
rundt 2 timer siden / 960 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Nådens evangelium
rundt 2 timer siden / 1274 visninger
Daniel Krussand kommenterte på
Kirken: Best på tjenende lederskap
rundt 2 timer siden / 457 visninger
Tore Olsen kommenterte på
Mer enn én Gud
rundt 3 timer siden / 1883 visninger
Geir Wigdel kommenterte på
No-platforming handler ikke om ytringsfrihet
rundt 4 timer siden / 369 visninger
Torgeir Tønnesen kommenterte på
Opprop til dugnad
rundt 4 timer siden / 3301 visninger
Rolf Kenneth Myhre kommenterte på
No-platforming handler ikke om ytringsfrihet
rundt 5 timer siden / 369 visninger
Dagfinn Gaarde kommenterte på
Skinne klart
rundt 5 timer siden / 960 visninger
Kjell G. Kristensen kommenterte på
Nådens evangelium
rundt 5 timer siden / 1274 visninger
Kjell G. Kristensen kommenterte på
Opprop til dugnad
rundt 6 timer siden / 3301 visninger
Nils-Petter Enstad kommenterte på
Opprop til dugnad
rundt 7 timer siden / 3301 visninger
Les flere