Chiek Er

Alder:
  RSS

Om Chiek

Følgere

Hvis du vil vite hele sannheten og ingenting annet enn sannheten, ikke stole på predikanter og teologer. Les bibelen! Og be at Den Hellige Ånd vil åpne dine øyne og ører.

Gå til kommentaren

Jeg gleder meg over døden.

Publisert nesten 2 år siden

Fordi jeg da vil bli gjenforenet med mine kjære som har gått foran meg. 

Gå til kommentaren

Udødelighet?

Publisert nesten 2 år siden

Selv om vi lurer oss selv for et sekund ved å tro at utødelighet er mulig, bør det være å frata oss fra denne dumme tenningen å leve på denne raskt desintegrerende jorden.
Gå til kommentaren

Rett til livet

Publisert nesten 2 år siden

"Den bestselgende forfatteren og historikeren Yoval Noah Harari hevder at kampen mot døden vil være det store temaet i det 21. århundre: «Retten til liv er menneskehetens mest grunnleggende verdi. Det er åpenbart at døden krenker denne rettigheten – derfor er døden en forbrytelse mot menneskeheten, og vi bør gå til full krig mot den.» "  Bra sagt. Men hvem vil da kjempe for det ufødte barnets ukrænkelige rett til livet?

Gå til kommentaren

En kirke er ingenting uten gode kirkeledere som er trofaste mot Gud og holder på Jesu Kristi befaling om å ta vare på sauene.

'Han sier tredje gang til ham: Simon, Johannes’ sønn, har du meg kjær? Peter ble bedrøvet over at han den tredje gangen sa til ham: Har du meg kjær? Og han sier til ham: Herre, du vet alt, du vet at jeg har deg kjær. Jesus sier til ham: Fø mine får! ' Johannes 21:17 https://www.bible.com/bible/102/JHN.21.17

Guds ord og bud er uforanderlige. Det er ikke kirken som må tilpasse seg forandringssamfunnet. Det er samfunnet, hvis de virkelig er hans sauer, det må fortsette å holde fast Guds uforanderlige måter. De som faller bort og aldri kommer tilbake, var aldri hans utvalgte sauer.Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Slik jeg ser det
av
Magne Nylenna
26 dager siden / 1504 visninger
Kristnes omtale av president Trump.
av
Kjell Tveter
5 dager siden / 1392 visninger
Sekulariseringen av Rumi
av
Usman Rana
16 dager siden / 1099 visninger
Slappe konspirasjonsteoretikere
av
Øivind Bergh
12 dager siden / 1002 visninger
Med vandreskoene på
av
Anita Reitan
rundt 1 måned siden / 786 visninger
Stopp banningen, Vårt Land!
av
Terje Tønnessen
rundt 1 måned siden / 474 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere